DIRLJIVA PORUKA devojke (18) koja je preživela pad sa Brankovog mosta za SVOG SPASIOCA

čamac

Foto: Printscreen/youtube

Otac A. D. (18), koja je u noći između subote i nedelje pokušala da se ubije skokom s Brankovog mosta, kaže da je njegova ćerka potražila stručnu pomoć i da teži oporavku

A. D. skočila je s Brankovog mosta, a njen život je u poslednji čas spasao slučajni prolaznik koji je alarmirao sve. Devojka se oporavlja uz negu stručnjaka i oca.

– Tek je sada shvatila kakve je posledice mogla da prouzrokuje samoubistvom. Ona želi da joj bude bolje, na njenu inicijativu smo ovde, gde će krenuti na razgovore i u dnevnu bolnicu – priča za “Blic” Aleksandar D. dok sa ćerkom čeka doktora u Institutu za mentalno zdravlje.

Haos na Autokomandi: Zapalio se automobil, mogao da EKSPLODIRA SVAKOG TRENUTKA (FOTO)

A. D. je kobne večeri skočila s Brankovog mosta, ali je spasena brzom reakcijom prolaznika.

Dok smo pričali telefonom s ocem devojke o momku koji joj je spasao život, ona se uključila u razgovor i samo kratko rekla: “Hvala mu puno”.

Otac mlade devojke želeo je da podeli priču njegove ćerke sa našim čitaocima, u nadi da će ohrabriti i druge koji se nalaze u sličnoj situaciji da reaguju na vreme.

[adsenseyu4]

– Moja ćerka prati od posledica depresije i trauma koje su se dešavale 17 godina unazad. Razdvojili su je od mene dok je još bila beba. Prvo ju je zlostavljala baka sa majčine strane kod koje je živela. Još odmalena ju je terala da krade, vezivala je i tukla – potreseno započinje otac.

Prema njegovim rečima, devojčica je bila godinama u strahu, od svih je krila šta se dešava. Dok mu prošle godine, kako kaže, nije priznala da ju je seksualno zlostavljao očuh.

A potom je uz pomoć oca otišla u Institut i tamo se poverila psiholozima.

Od avgusta prošle godine vodi se postupak protiv očuha.

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Ogromna ZMIJA se uvukla u malinjak u Užicu, UKOČILI SU SE kad su videli KOLIKA JE (VIDEO)

Dao sam joj snagu da ne odustane

“Blic” je pomogao A. D. i njenom ocu Aleksandru da stupe u kontakt sa Damijanom Oklopdžićem, momkom koji joj je spasao život.

Damijan Oklopdžić

Foto: Privatna arhiva

– Neprestano mi je zahvaljivala. Rekla je da me je sve vreme čula kako vičem upomoć, i da ju je to držalo u tom momentu i dalo snagu da ne pusti stub za koji se držala – kaže Damijan Oklopdžić, momak koji je alarmirao okolinu i snimio celu situaciju.

(Dnevne.rs/Izvor:J.Todorov,Blic.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]