DIREKTOR TURISTIČKE AGENCIJE OSTAVIO SVE BEZ TEKSTA: Samohrana majka dva dečaka pitala je za letovanje na rate, jer žive od 9.000 dinara, a evo šta je on rekao!

plaža

Foto: Printscreen, Facebook, Pixabay

Plemeniti gest Bojana Stefanovića, direktora jedne beogradske turističke agencije, koji je omogućio besplatno letovanje samohranoj majci s dvoje dece iz okoline Kragujevca, izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama!

Naime, pre skoro mesec dana agenciji “Amos travel” stigao je upit od samohrane majke Gordane, korisnice dečjeg dodatka, da li može da letovanje plaća na više rata, jer, kako navodi, primanja nema, već žive od dečjeg dodatka i penzije. More im je neophodno jer mlađe dete boluje od astme.

– Ja sam Gordana, samohrana majka dvoje dece od 14 i osam godina… Prošle zime mlađi dečak je dobio astmu i prijao bi mu boravak na moru… Molila bih vas ako ste u mogućnosti da nam pomognete i izađete u susret da uspemo da decu odvedemo na more. Ako bismo nekako moglo na 12 mesečnih rata, jer živimo od dečjeg dodatka i porodične penzije koja iznosi 9.000 dinara. Nemam čekove. Unapred zahvalna majka – napisala je majka Gordana.

FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

Neočekivani odgovor – da im agencija omogućuje besplatan odmor – uzdrmao je društvene mreže i podigao svest o ljudskosti.

– Svako dete ima pravo da ide more. Dobićete od naše agencije besplatno letovanje, a videćemo da li postoji prostor da vam pomognemo i oko nekog troška u Grčkoj. Obradujte decu i recite im da se pakuju za more – piše u odgovoru direktora agencije.

FOTO: PRINTSCREEEN/FACEBOOK

Da je letovanje Gordani s decom već ugovoreno, potvrdili su Kuriru u ovoj agenciji, a kako saznajemo, na odmor će otići tokom avgusta.

TRI ZEMLJOTRESA POGODILA SRBIJU! Očekuje se novi talas potresa: Vlada SEIZMIČKA OPASNOST!

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, direktor je dobio sve zaslužene pohvale, a mnogi korisnici su odlučili da slede primer i sami pomognu ovoj, ali i drugim porodicama koje nisu u mogućnosti da priušte odmor.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, M. Vujović)