DINJA JE SENZACIJA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: O njenim sekundama se dugo misli (VIDEO)

senzacija

Foto: Printscreen / TV Prva

Neki njeni klipovi traju samo nekoliko sekundi, ali je za kratko vreme postala prava senzacija Instagrama u Srbiji. Glumica Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, kaže da joj nije baš bio plan da gleda samu sebe četiri godine.

“Svaki dan gledati u sebe poslednje četiri godine je čudno i nije to bio plan, ali na kraju se ispostavilo da je to tako”, rekla je ona za TV Prvu.

Pojasnila je da zapravo ne gleda ona samu sebe, već drugi ljudi gledaju sebe kroz nju.

“Sad jer to već profesionalna deformacija, koristim svaku priliku da sve što mi je zanimljivo snimim. Sretnem nekog, ispriča mi šta mu se dogodilo ili nešto što sam ja doživela i onda snimim”, rekla je Dinja.

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI SLIKALA SE SA ROJEM PČELA NA STOMAKU: Pred sam porođaj, rekli su joj vest koja ju je slomila!

Nedavno je objavila klip u kojem poručuje da kad god žene ispoljavaju neku emociju, okolina ih karakteriše kao “ludu ženu” (snimak ispod teksta), a na osnovu tog zapažanja postavlja se ovih dana umetnička izložba na kojoj će i Dinja biti gost.

Inače, popularna Dinja je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” bila gost povodom 14. Festivala internacionalnog studentskog teatra, koji počinje sutra u Beogradu pod sloganom “Samospoznaja”.

GRČKO OSTRVO ČUVA SVOJU MAGIJU: mesto u kom su ŽENE GLAVNE, a vreme kao da je stalo, nema interneta, radnji ni pekara! (VIDEO)

Ona je ambasadorka tog festivala, a šta su sve ispričali reditelj Patrik Lazić, čija predstava otvara FISTIĆ na festivalu i ona, poslušajte u video-prilogu.

(Dnevne.rs/Izvor: superženab92.net)