DEVOJCI IZ SRBIJE SE POKVARIO AUTO U GRČKOJ, A ONDA JE STATUS NJENE MAJKE POKRENUO LAVINU! Ovo je razlog zašto sada svi slave automehaničara Aleksandra! (INFO)

grcka

FOTO: FACEBOOK/LIVEFROMGREECE

Jedna majka koja je napisala status o pokvarenim kolima njene ćerke u Grčkoj nije ni slutila koliku će pažnju izazvati!

Naime, ona je zamolila nekoga u Fejsbuk grupi Uživo iz Grčke da pogleda kola njene ćerke koja ne može da upali kola u Solunu.

“Hitno! Da li je možda neko trenutno u Solunu? Ćerka (20 godina) je sama i ne može iz nekog razloga da upali kola, a treba da nastavi na Halkidiki.

Samo da neko pogleda i ako može da joj pomogne da upali” objavila je majka devojke, koja je sa svojim drugaricama ostala “zarobljena” ispred supermarketa.

Stizali su razni komentari, ljudi dobre volje koji nisu bili u mogućnosti da dođu i pomognu su pokušavali da reše problem, majka je ostavlja snimke šta se dešava kada upali auto, ali sve je to bilo bezuspešno.

poruka

FOTO: FACEBOOK/LIVEFROMGREECE

Onda se javio Aleksandar Andrić iz Valjeva koji je javio da će krenuti sa Halkidikija i pogledati kola. Satima se mučio, ali je na kraju ipak uspeo!

“Mama, ti nemaš predstavu koliko se Aleksandar namučio, 40+ bez hlada, rastavio pola auta, vadio sedište… Bez kompjutera…

Na kraju sve sam uspeo!”, poslala je srećna ćerka majci. Valjevac je potom pobrao simpatije na društvenim mrežama i ovim gestom oduševio sve!

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)