DETALJI ZLOČINA U PANČEVU: Biljana mu rekla da dete nije njegovo i da zarađuje malo para? Ubio je nožem i mirno sačekao policiju (INFO)

ubistvo

Foto: Facebook/Sinisa Radovancev

Siniša Radovančev (50) sumnjiči se da je juče u porodičnom stanu u Pančevu oko 19 sati nožem izbo i usmrtio svoju nevenčanu suprugu Biljanu Mijatović (30) sa kojom ima 20 dana staru bebu

Motiv zločina još uvek nije poznat, ali komšije veruju da je Siniša potegao nož pod dejstvom alkohola, a sve nakon svađe oko novca i očinstva. Posle toga je mirno policiji prijavio šta je uradio i sačekao njihov dolazak.

[adsenseyu5]

– On je bio vlasnik farme krava u Ilandži kod Alibunara koju je vodio njegov sin iz prvog braka Srđan, inače godinu dana mlađi od Biljane. Ona mu je navodno prebacila da ne dobijaju dovoljno novca od poslovanja, pa je Siniša, impulsivan kakav jeste, nasrnuo na slavljenicu – objašnjava jedan od suseda, koji dodaje da se u zgradi u Savskoj ulici priča i da se par posvađao jer je Biljana u afektu rekla da njihova tek rođena devojčica nije njegova.

Kako smo pisali juče, ona iza sebe ima jedan brak sa nasilnim likom i 12-godišnju ćerku pred kojom se ubistvo i dogodilo.

Jedna stvar o Ratku Mladiću je zanimala PATRIJARHA PAVLA: “Da li smo okrvavili ruke?” Odgovor je znao unapred

– Oni su čekali goste, tek smo kasnije po dolasku policije i Hitne pomoći videli da ljudi pristižu sa poklonima – ispričala je komšinica.

Prema njenim rečima, Biljana je poticala iz siromašne porodice, a nedavno joj je umrla i majka, dok je Siniša prethodnu porodicu napustio i prepustio im svu imovinu.

[adsenseyu1]

 Zbog Biljane je ostavio prvu ženu Dušicu i otišao. Ima i unučiće – u neverici pričaju komšije.

O Biljaninoj ćerki iz prvog braka brigu je preuzela baka, dok je o bebi vode računa zaposleni u Centru za socijalni rad.

MILOMIR MARIĆ ostao ZATEČEN: Evo šta mu je voditelj REKAO U SRED EMISIJE (VIDEO)

Radovančev je u trenutku tragedije bio osuđen na kaznu kućnog zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda. Odmah nakon ubistva je uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati po nalogu Tužilaštva.

HRVAT KOJI JE STRELJAO MUSLIMANE ZAROBLJENE U SREBRENICI: Kako je Dražen Erdemović postao jedan od ključnih svedoka protiv RATKA MLADIĆA

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]