Detalji razgovora Jelene Marjanović sa kumom ukazuju na jezivu stvar!

ubistvo

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jelenu Marjanović (33) nakon ubistva porodica je tražila u Sigurnoj kući jer je planirala da zbog porodičnog nasilja potraži utočište baš tamo. Ovo je odmah posle Jeleninog ubistva izjavila Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović.

Kuma Vera je od početka bila najveća podrška Marjanovićima i tvrdila da niko nije kriv za Jelenino ubistvo, ali se ipak, u aprilu prošle godine nakon pronalaska Jeleninog tela u kanalu pored nasipa, svesno ili nesvesno izlanula i doslovno rekla:

– Ne možemo da verujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam je lično zvala, a Zoran je sa Jeleninom slikom otišao u središte beogradske policije. Zvali smo i sigurnu kuću i prijatelje i poznanike svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći.

[adsenseyu5]

Osim te izjave, kuma je uvek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi, piše “Informer”.

Ipak, šest meseci posle ubistva, mediji su objavili snimak sa slave Marjanovića na kojem se vidi kako je Jelena u modricama po rukama i licu, što je Zoran demantovao tvrdeći da je u pitanju montaža.

– Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario. Pa, na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimećeno. Ovo je prevršilo svaku meru. Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube, šta se sve pisalo o meni – rekao je tada Zoran.

NEVEROVATAN PREOKRET: Ovaj horoskopski znak je dugo bio baksuzan, ali sada će mu sve KRENUTI NABOLJE (ASTROLOGIJA)

Veliku pometnju izazvalo je svedočenje kume u tužilaštvu u oktobru jer je tvrdila da se poslednja čula sa Jelenom uoči ubistva, tačno u 16.42 dana kada je ubijena, što se kosi sa Zoranovom izjavom da je potraga za njom tad već bila u toku.

DANAS SLAVIMO ĐURĐIC: Ako želite zdravlje, mir i sreću, ovo morate da uradite!

Jelenin muž je, naime, tvrdio da je nestala skoro sat ranije – trčeći od jedne do druge rampe na nasipu u Borči, kao i da se poslednji put čula sa svojom majkom u 15.30 časova tog podneva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

1 Comment on "Detalji razgovora Jelene Marjanović sa kumom ukazuju na jezivu stvar!"

  1. pa nijeste vi sud. vas treba tužiti. sram da vas bude, štitite narko dilera, koji zavarava trag, i na mrtvom se iživljava.

Comments are closed.