DETALJI ISKAZA LUKE LAZUKIĆA U PRVOM TUŽILAŠTVU: Pevačica pretila suprugu kobne noći?!

Nataša

Foto: Printscreen/TV Happy

Pevačicin muž tvrdi da nije tukao suprugu, da je kobne noći ona bila pijana i da ga je udarala i rukama i nogama

Luka Lazukić, suprug Nataše Bekvalac, koji se sumnjiči za nasilje prema pevačici na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da nije kriv i da nikada nije udario svoju ženu.

Kako saznajemo, Lazukić je detaljno govorio o tome kako je upoznao Natašu, njihovom venčanju na Ibici 25. septembra prošle godine, kao i o troškovima za svadbu koje je, kako je navodno rekao, on snosio, ali i tome da je ceo porodični skandal posledica “lažne prijave koju je supruga podnela protiv njega”.

On je prvi put, iznoseći svoju odbranu, ispričao da je Nataša te noći bila agresivna i u pijanom stanju, ali je obelodanio i da je nasilno ponašanje ona pokazivala i ranije.

GOSPODO NA VLASTI, MOLIM VAS, VRATITE OBAVEZNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA! A vi koji se ne slažete, PRVO PROČITAJTE OVAJ TEKST!

– Od porođaja do sada bilo je par incidenata. Jednom prilikom konstatovala je da nije dobra majka i da nikome ne valja. Otišla je u kuhinju, uzela nož i zasekla sebi ruku. Video sam krv, oteo joj nož, ali nije htela da ide kod lekara. Naprotiv, počele je mene da udara po glavi i telu. Za to imam svedoka, našu kućnu pomoćnicu koja je donela gazu da joj previjemo ranu, a mislim da Nataša i dalje ima ožiljak na ruci –navodno je obelodanio Luka koji je rekao i da ga je jednom gađala pikslom, ali da ga nije pogodila.

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Lazukić je detaljno objasnio i šta se dogodilo u noći između 13. i 14. aprila.

Prema njegovim rečima on je te večeri izašao sa prijateljima u grad i popio nekoliko piva. Njegova supruga bila je u studiju sa prijateljima, a bebu je čuvala dadilja. Razmnejivali su romantične poruke, a kada je došao kući zaspao je. Međutim, Nataša ga je probudila, jer mu je uzela telefon i navodno pročitala neke poruke, ali on tvrdi da nijedna nije imala seksualne konotacije.

MUŠKARCA UMALO DA „PROGUTA RUPA“ BLIZU SLAVIJE: Biciklista povređen kada je POTONUO TROTOAR (VIDEO)

– Tresla me je i udarala po rukama. Bila je u alkoholisanom stanju, vređala me je i vikala “je**ću ti mater, s kim se švalerišeš i s kim si bio u gradu, stoko, majmune, ubiću te”- rekao je navodno on.

Takođe, Lazukić je takođe navodno naveo da mu je Nataša pretila da će da mu razbije telefon, dok je on pokušavao da je umiri.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)