DESET GODINA NISU PRIČALE! Goca Tržan bez dlake na jeziku otkrila zašto je prestala da se druži sa Ivanom, a onda joj je ova spomenula Marinkovića (FOTO)

PEVACICE

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Ivana Peters i Goca Tržan, nekadašnje pevačice grupe “Tap 011”, tek od 2011. godine se intenzivno druže, dok su se godinama po napuštanju benda koji ih je proslavio – ignorisale.

Goca Tržan sada je odlučila da progovori na ovu temu, te navela zašto se više od deset godina nije družila sa koleginicom Ivanom Peters.

“Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale.

Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend “Tap 011”.

OBRATITE PAŽNJU NA VREME: 4 simptoma karcinoma debelog creva

Obe smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno pre tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu”, ispričala je Goca.

“Ivana me je veoma nervirala pošto je pevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pevati kao ona”, nastavila je iskreno Tržanka. “Bila sam ubeđena da se svi frajeri lože na Ivanu. I danas mislim da je tako”, rekla je Goca, dok je Ivana Peters rekla svoju stranu priče.

MOMCI ODIGRALI NIKAD JAČE: Mlada uletela sa devojkama i rasturila kolo (VIDEO)

“Uvek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek pre nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert”, rekla je Ivana.

(Dnevne.rs /Kurir.rs/Izvor: Gloria)