Delije će plakati kao kiša: Tragično preminuli bivši fudbaler Zvezde dobio grafit u Kuli! (FOTO)

grafit

U rodnom gradu Gorana Gogića, koji je iznenada preminuo u 29-godini je nakon vesti o njegovoj smrti osvanuo grafit koji svedoči o njegovoj ljubavi prema crveno-belima

Tragična smrt nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Gorana Gogića žestoko je pogodila fudbalsku Srbiju, a naročito navijače crveno-belih.

‘Bože, nemoj sad da mi ode’: Potresni detalji o smrti Gorana Gogića! (INFO)

Iako nije dugo igrao u klubu, svega godinu i po dana, niti je za to vreme izrastao u lidera tima i neizostavni šraf, ipak zbog njegove ljubavi prema Zvezdi Delije su ga oduvek cenile i volele i zato su utučene njegovom iznenadnom smrti.

[adsenseyu1]

Koliko je voleo klub, za koji je zaigrao tek kao zreo igrač i kratko se zadržao u njemu, pokazivao je mnogo puta i pre nego što je uopšte došao u Ljutice Bogdana, a navijači su to kod njega itekako cenili.

 

Foto: Tanjug/Dragan Stanković

Zato su mu posle šokantne vesti napisali pesmu, a sada je u njegovom rodnom gradu – Kuli, urađen njegov grafit. Na njemu je naslikan Gogić u Zvezdinoj majici sa šampionskom titulom koju je osvojio u prvoj godini svog boravka na Marakani, a pored su ispisane njegove godine rođenja i smrti, kao i broj koji je nosio na dresu.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)