“DEDA, A SAD ADIO”: Poruka ćerke NJEGOVOG PREMINULOG SINA, tera suze na oči!

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Ljubiša Samardžić preminuo je prekjuče u 81. godini usled duge i teške bolesti

Pored brojnih kolega i prijatelja oglasila se i unuka glumca, ćerka njegovog preminulog sina Dragana.

[adsenseyu5]

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene “Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš u kancelariju i na snimanja, i da dolaziš po mene u vrtić, kao i kad me uzmeš u naručje i plešemo, pa sve do danas kad mogu da kažem da si mi bio uzor, oslonac i uvek podrška.

NJENA EMOTIVNA PORUKA NATERAĆE VAM SUZE NA OČI: Evo kako se glumica iz filma ‘Nataša’ oprostila od legendarnog Ljubiše Samardžića!

-Mislim da je suvišno spominjati tvoju karijeru, i koliko je bila čast biti unuka takve legende. Pokazao si mi šta znači borba i koliko snage si imao i koliko je tvoje srce bilo jako. Znam da si tamo gore srećan i da si posle toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovde, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio – napisala je unuka Sara.

PRVI PUT ISPRAVILA KOSU: Lidija Vukićević totalno promenila imidž, ne biste je nikako PREPOZNALI (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:A.Č.,Blic.rs)

[adsenseyu4]