DEČKO JE RETUKAO I OSTAVIO U LOKVI KRVI: Nakon 16 godina Anđela je poslala poruku svim ženama (VIDEO)

samoubistvo

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Mozak joj je bio toliko oštećen da su doktori verovali da će vegetirati do kraja života. Dečko je krvnički pretukao u parku kada mu je rekla da više ne želi da bude u vezi sa njim i ostavio u lokvi krvi.

Anđela Barker (32) iz Australije imala je samo 16 godina kada ju je tadašnji četiri godine stariji dečko toliko pretukao da je ostala u gotovo vegetativnom stanju.

Mozak joj je bio vrlo oštećen. Udarao ju je čime je stigao i nije birao u koje delove njenog krhkog tela će udarati. Nakon što je istukao, ostavio ju je u lokvi krvi i otišao

Nasilnika je policija uhvatila i osuđen je na maksimalno deset i po godina zatvora zbog nanošenja teških povreda.

Doktori u Anđelin oporavak nisu polagali puno nade, bili su uvereni da će vegetirati do kraja života. Međutim, čudesno se oporavila.

Provela je tri godine u bolnici, na rehabilitaciji i u domu pre nego što je bila sposobna da se vrati kući, gde je, takođe, dugo imala punu negu.Samo da ponovno počne da govori trebalo joj je pet godina.

Iako je njeno kretanje ograničeno na kolica i teško govori, javno je progovorila o tome što joj se dogodilo. Rekla je kako je njen bivši dečko bio nasilan prema njoj i pre tog strašnog dana kada ju je pretukao gotovo do smrti.

– Zlostavljao me tokom našeg odnosa, i verbalno i fizički, i često me ponižavao pred prijateljima – rekla je ova hrabra žena koja svoje traumatično iskustvo želi iskoristiti kako bi ukazala mladim ljudima na opasnost toksičnih veza.

-Želi da nešto nauče iz njenih grešaka i da ozbiljno shvate kada ih ljudi koje ih vole upozoravaju na nešto loše.

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Dailymail)