DECA ĆE SE RAĐATI SA DEFORMITETIMA! Nemački psiholog: Amerika i NATO svesno počinili genocid, duguju izvinjenje srpskom narodu!

agresija

Foto: Printscreen/youtube/013 info

Nemački psiholog Rudolf Henzel, koji je proučavao posledice NATO bombardovanja Srbije, rekao je da je tada svesno i voljno počinjen genocid, te da bi SAD i NATO trebalo da upute izvinjenje srpskom narodu za zločine.

“Zemlja je potpuno zagađena. Zbog oštećenja genetskog materijala, postoji opasnost da se iz generacije u generaciju rađaju deca sa deformitetima”, rekao je Henzel, koji smatra da sve žrtve treba finansijski obeštetiti.

[adsenseyu5]

On je dodao da uništavanje imunog sistema kao posledicu ima infektivne bolesti, teška funkcionalna oboljenja bubrega i jetre, agresivne leukemije i druge maligne bolesti, spontane i prevremene pobačaje.

Henzel je rekao da je NATO agresija protiv Srbije i tadašnje SR Jugoslavije bila model novog osvajačkog rata i da je nasilno odvajanje Kosova i Metohije od Srbije bilo opasan signal za ostale etničke grupacije u Evropi.

REŠENA MISTERIJA TOPOLSKE 18: Glumica Snežana Savić otkrila tajnu čuvanu 20 godina (FOTO)

On je naglasio da u zapadnim zemljama vlada nasilna kultura vođenja ratova i da američka vojska i SAD i NATO već decenijama vode ratove u celom svetu, a kraj se ne nazire.

“Ratovi postaju sve ubitačniji, podmukliji, prostorno obimniji i genocidniji, nose sa sobom fatalne posledice po kulturu svih zapadnih zemalja”, kaže Henzel.

[adsenseyu1]

Navodeći da se radioaktivna zračenja, kojima su građani Srbije bili izloženi, ne mogu izbrisati, Henzel je rekao da SAD i NATO moraju otkriti mete i tipove upotrebljenog oružja i da srpski narod ima pravo da zna istinu.

ISTINA KOJU MALO KO ZNA: Evo zašto su Saša i Dejan Matić izgubili vid! (INFO)

“Imperativ je očistiti tlo i podzemne vode, sistem zdravstvene zaštite mora da se ojača, da se obnove radna mesta, uništena infrastrktura, da se zasade biljke otporne na zračenje”, rekao je Henzel.

MNOGI O NJIMA NE VODE PREVIŠE RAČUNA: Evo koje navike mogu uništiti vaše bubrege (INFO)

Ponovivši da je zgrožen uvredama srpskom narodu koje je nedavno u Beogradu izrekla nemački nobelovac Herta Miler, koja je rekla da su Srbi “sami krivi za svoje patnje i NATO bombardovanje”, Henzel je opet pozvao Milerovu da se izvini Srbima.

KUMI SAM U KOVERTU STAVILA 20 EVRA: Mlada je otvorila pred svima, zvanice su aplaudirale, a ja sam bila ZAPANJENA!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor:Srna,Novosti,IvanaStanojević)

[adsenseyu2]