DARKO VIŠE NIKADA NEĆE PEVATI? Pevač probuđen iz kome, ali je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše

nesreća

Foto: Kurir, printscreen/instagram

Pevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću na pragu kuće u Brestaču, probudio se iz kome i komunicira sa doktorima, ali je pitanje da li će bez aparata moći normalno da diše.

Podsetimo, čim je pevač dovezen u zemunsku bolnicu urađena mu je ekstenzija noge, kako ne bi počela sama da srasta. Doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

“Pevaču je u nesreći probijeno plućno krilo i pitanje je da li će bez aparata moći da diše normalno. , a kamoli da peva punim plućima kao kada je bio zdrav. Oporavak u ovim slučajevima traje i više od godinu dana. Ako bude imao sreće da sve bude kako treba, Darko će morati da promeni život iz korena. Nema više pevanja, nema ludovanja, kao ni brzog života. On će neko vreme morati da koristi “veštačka pluća”, jer će njegova morati da se oporavljaju i štede. Darko neće moći ništa da radi sam, moraće da ima kućnu negu i nekoga stručnog ko će brinuti o njemu, bar neko vreme”, kaže izvor.

ZBOG KIJE KOCKAR ZAPALIO PRIMERAK SVOG ROMANA: Talentovani pisac revoltiran stanjem književnosti na Sajmu knjiga! (FOTO)

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

Svakodnevno u KBC Zemnu u posetu dolaze roditelji, otac Milan, majka Branka, ali i verenica Marina Gagić, kao i pevačeva kuma Andreana Čekić, a uz sve njih je svakodnevno i Miljan Vračević, pevačev vozač i prijatelj. Oni su istakli da će Darko biti bolje, kako su im saopštili doktori.

Ono što je poznato jeste da Darko pet godina nije imao vozačku dozvolu, jer mu je ista zbog prekršaja oduzeta 2013. godine, a navodno nema ni zdravstvenu knjižicu. Jedino što pevač ima od dokumenata jeste njegov pasoš.

SUTRA JE SVETI LUKA: Obratite pažnju ko vam prvi ulazi u kuću, od toga vam SVE ZAVISI

Darkovo lečenje već sada navodno košta nekoliko desetina hiljada evra, a pošto ga čeka dug oporavak i još dosta operacija, ta cifra će biti znatno veća. Darkove kolege poručuju porodici kako nemaju razloga za brigu, jer će oni snositi troškove lečenja.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, Kurir.rs)