DARKO LAZIĆ IMAO JE SAMO JEDNU ŽELJU KADA SE PROBUDIO IZ KOME

nesreća

Foto: Instagram/darkolazicofficial

Pevač Darko Lazić posle šest dana se probudio iz kome u kojoj je bio pošto je doživeo tešku saobraćajnu nesreću.

Njegovo stanje je stabilno i lekari KBC Zemun su odlučili da pevača ostave budnog i za nekoliko dana bi trebalo da mu operišu nogu.

“Rodbina je zabranila da dajemo bilo kakve izjave. Mogu da ga obilaze samo otac i brat, to je njegova i njihova želja. On je bolje, stabilno mu je stanje. Postujte odluku porodice, samo direktor može davati izjave”, rekao je jedan od lekara KBC Zemun.

BEOGRADSKI TAKSISTA “ODRAO” TURISTE: Kada čujete koliko su platili od Slavije do Železničke stanice, ostaćete u ŠOKU

Prvih dana nakon nesreće, pevača je mogla da vidi samo Ana Sević, koja je i dalje lazićeva zakonita supruga. Kako je stanje Darka Lazića bivalo bolje, mogli su da ga vide i najbliži otac, majka, brati i verenica.

Podsetimo, doktori su u ponedeljak probudili Lazića, koji je od utorka bio u komi. Doktori su navodno odlučili da mu ne daju lek koji ga smiruje i uspavljuje, dok su mu šanse za oporavak sada nešto veće.

JA BEOGRAĐANIN, TI DOĐOŠ: Evo kako je devojka iz Jabuke zapušila je usta svim Beograđanima koji drugima poručuju: “VRATI SE ODAKLE SI DOŠAO”

Lekari su utvrdili da ima podliv na glavi, povredu jagodice, devet slomljenih rebara, prelom butne kosti, kao i karlice.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/m.D/PDV)