“DALI SMO JOJ PARE ZA HRANU, A ONA JE VEROVATNO KUPILA HEROIN”: Muzičar Milić Vukašinović bio sa ćerkom nekoliko sati pre tragedije (INFO)

samoubistvo

Foto: Fejsbuk

Maja Avdibegović, ćerka Milića Vukašinovića, sinoć je pronađena mrtva u stanu u Sarajevu, a Suzana Vukašinović, muzičareva supruga, za “Blic” otkriva da su ona i Milić bili u Sarajevu sa Majom samo nekoliko sati pre tragedije.

Kako se navodi, Maja je najverovatnije izvršila samoubistvo tako što se, kako se pretpostavlja i kako pokazuju prvi nalazi, predozirala velikom količinom dorge ili lekova.

– Mi smo sinoć došli iz Sarajeva. Bili smo sa njom čitav dan, u 23 sata smo došli nazad u Beograd, a ona je u ponoć to uradila, sat vremena je bilo razlike – kroz suze priča Suzana.

Ona je ispričala kako je protekao jučerašnji dan koji su proveli sa Majom, kao i da nisu ni slutili da će se dogoditi tragedija.

Maja je juče bila skroz normalna, bili smo čitav dan s njom. Normalno je pričala sa nama, normalno smo se dogovorali, pošto je Mića imao jednu zakazanu svirku sada 26. jula, i rekli smo joj da ćemo posle svirke opet doći.

cerka

Foto: Fejsbuk

Mi smo joj juče ostavili novac, trebalo je da kupi hranu i da promeni bravu na vratima, ona je verovatno otišla i za taj novac kupila heroin. Mi to pretpostavljamo – kaže Suzana i dodaje:

– Meni je bilo čudno što se ona ne javlja, jer nas je uvek zvala da pita da li smo stigli. Onda joj je Mića poslao nekoliko poruka, ali ni na jednu nije odgovorila.

On mi je rekao: “Čudno mi je što se ne javlja, a ja sam mu rekla “Nemoj da se sekiraš, možda je zaspala, čućemo se ujutru” I ujutru nas je sačekalo ovo, kao grom iz vedra neba.

Milićeva supruga otkriva da su ona i muzičar na sve načine pokušavali da spasu Maju iz pakla droge, kao i da se nisu odvajali od nje od kada je prethodnog puta, 1. juna, pokušala da oduzme sebi život.

– Milić joj je govorio da se mane droge, mi smo s njom radili na tome. Bili smo tamo od poslednje one situacije koja je bila, kada je završila na klinici. Sve vreme smo bili uz nju i pružali joj podršku. Bili smo tu za nju, uvek.

Ne samo tada, nego i svih ovih osam godina koliko sam ja sa Mićom. Bili smo porodica. Ja sam se malopre čula sa Majinom majkom Verom, mi smo stalno u kontaktu. Svi smo u šoku. Upravo krećemo za Sarajevo – priča Suzana i dodaje:

– Majini sinovi su trenutno na odmoru, najbitnije je sada da njih zaštitimo.

(Dnevne.rs /Izvor:  F.J., Blic)