DAĆU TI 2.000 DINARA AKO URADIŠ OVO! Stariji čovek ušao u prodavnicu u Beogradu i iznenadio prodavačicu svojim predlogom

prodavnica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Gradski prevoz i tržni centri u Beogradu počeli su da rade, i ako su svi očekivali da će biti gužve, to se nije desilo.

U autobusima, tramvajima i trolejbusima najviše se vozilo po petnaestak ljudi i to u popodnevnim satima, dok je pre podne na prste jedne ruke mogao da se izbroji broj putnika u većini autobusa.

Ni u tržnim centrima nije bilo gužve.

Međutim, ispred banaka i pojedinih prodavnica robnih marki u Knez Mihailovoj jeste bilo redova, pa svi oni koji su hteli unutra morali su da se naoružaju strpljenjem.

Međutim, neki su bili maštoviti i dovitljivi kako bi zaobišli čekanje. Tako je muškarac srednjih godina ušao u jednu prodavnicu i pitao prodavačicu da li bi da zaradi 2.000 dinara. Da bi došla do novca, trebalo je da stavi nekoliko majica ispod svoje da bi napravila trudnički stomak. Oni koji čekaju u redu bi ih propustili zbog „trudnoće”.

Smetaju vam staračke pege? Evo kako da ih se rešite uz pomoć drevnog recepta iz Kine! (RECEPT)

– Malo je reći da sam bio frapiran kada sam čuo predlog tog muškarca. I prodavačica se šokirala. Ljubazno se zahvalila i rekla da nije zainteresovana. Kad je video da ne može da je ubedi, izvinio joj se i izašao verovatno u potrazi za drugom damom koja je spremna na tako nešto – ističe sagovornik koji je prisustvovao neobičnoj sceni.

 

(Dnevne.rs/Alo.rs)