DAČIĆ OTKRIO NOVE DETALJE SMRTI PEVAČA: Lekari hitne su mu dali nešto, zaspao je i VIŠE SE NIJE PROBUDIO!

ministar

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gostujući u emisiji na televiziji “Hepi” otkrio je detalje u vezi smrti pevača Šabana Šaulića. On je rekao da je pevač posle saobraćajne nesreću u Nemačkoj koja se desila nepsredno posle nastupa izašao iz kola bez povreda zbog čega mora da se ispita uzork smrti.

– Šaban je iz kola izašao, ali je bio toliko loše da su prakrtično morali da naprave neku intervenciju i da ga odvezu u bolnicu. Bio je loše, ali je bio svestan. On je izašao bez tragova povrede. Žalio se da je imao problema sa grlom, grudima, da ga nešto guši.

-Pozvali su helikopter i dali su mu neka sredstva za uspavljivanje i on se više nije probudio. U bolnici su pokušavali reanimaciju, otvorili su ga i ustanovili da je došlo do komplikacije aorte. Tužilac sad traži obdukciju da se vidi zbog čega je umro – rekao je Ivica Dačić u emisiji.

TRI MESECA PRED SMRT ŠABAN SASTAVIO TESTAMENT: Evo kome ostavlja 2,4 miliona evra!

– Ja sam javio predsedniku Vučiću, on je bio na njegovoj slavi, mi smo prijatelji sa njim, družili smo se i to teško čovek može da prihvati… Čovek nikad ne zna kada će otići sa ovog sveta, zato treba živeti dan svaki kao zadnji. Najgore od svega je što je njegov sin spremao svadbu, ali desilo se kako se desilo – istakao je on i dodao šta je najvažnije u ovom trenutku:
pevač

Foto: printscreen/instagram

– Sada govorim kao ministar spoljnih poslova, sada je glavni cilj da se telo što pre dostavi u Srbiju, da se utvrde detalji, da li su lekari nešto pogrešili… Ovde je reč o smrti dvojice ljudi. Tu nije bilo svedoka, vozač, Šaban i njegov kum su bili jedini tu, i odvedeni su u tri različite bolnice.

ŠAULIĆEVA ĆERKA KROZ SUZE REKLA MAJCI: Šabanova sahrana ne sme da bude na OVAJ DATUM! Evo šta je razlog…

-Zašto telo tek može da se vidi u četvrtak? Telo je pod nadležnošću tužioca. Sutra ako nekako uspeju sin i ćerka da vide telo i oproste se od oca, ali to su teške stvari. Ljudima je bitno da ga vide – poručio je Dačić u emisiji.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)