DA SE NAJEŽIŠ: Zorana Pavić organizovala žurku u belom u čast pokojne Isidore Bjelice, SVI GLEDALI KA NEBU I PLAKALI (VIDEO)

pevacicA

Foto: Instagram

Zorana Pavić održala je obećanja i održala žurku u čast Isidore Bjelice, koja je posle teške bolesti preminula u 52. godini.

Podsećanja radi, Isidora je ranije zamolila Zoranu da posle njene smrti organizuje žurku u belom, a prijateljica joj je sada ispunila poslednju želju.

 Čuvam tvoju poruku…”Pingvi, kada odem…organizuj neku žurku u belom…znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje”…Održaću obećanje…biće žurka u belom…

Kada tvoja izmrcvarena duša bude “na sigurnom”…a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira…da je sve u redu…i da više ništa ne boli…

Neponovljiva moja Pingvi… Anđeli ti sve rane zalečili… – napisala je početkom avgusta Zorana Pavić na svom Instagram profilu, a onda je usledila i žurka kojoj su prisustvovali prijatelji, ali ne i porodica pokojne književnice.

Zorana je održala i potresan govor, tokom kog se rasplakala.

– Pingvi, Isi, Dora. Nemoj da nam zameriš ako nešto ne bude onako kako si zamislila.

Ja znam da ćeš se kikotati ispod nekog ludog šešira, a nećeš zameriti samo iz jednog razloga što znaš da je sve ovo večeras samo ljubav.

I ko god nije shvatio da je ljubav nešto najvažnije, taj je propustio život.

Beli ples, ples za tebe, a mi se vidimo tamo gore – rekla je Zorana , a preneo “Blic”. Posle govora pogledala je u nebo, dok je u pozadini išao hit “The Show Must Go On” grupe “Kvin”.

Zorana je posle i zaplakala. Pogledala je u nebu dok je u pozadini išla legendarna pesma “The Show Must Go On” grupe “Queen”

 

Dnevne.rs, M.Podraščić,Alo