DA LI JE PREPOZNAJETE: Ovu Nišlijku su juče namamili preko društvene mreže, pa oteli (FOTO)

oteta

Svako ko ima bilo koju informaciju, ili je negde video Anu Virijević (42) iz Niša, neka se javi Policijskoj upravi u tom gradu ili kontaktira njenu sestru Sanju na 060/ 518 – 09 – 09

Nišlijka Ana Virijević (42) nestala je iz svog porodičnog doma u noći izmedju 14. i 15. jula. Njena rodbina strahuje da je oteta jer nije imala običaj da odlazi od kuće, a mobilni telefon joj je isključen.

Ona je živela u stanu sa roditeljima.Ujutro 15. jula oni su primetili da je nema, a da su vrata stana ostavljena otvorena.

– Sigurni smo da nije negde otputovala jer se nikome nije javila niti je sa sobom ponela lične stvari – kaže njena sestra Sanja i dodaje da je zabrinuta za sestrinu bezbednost.

– Ana je bila dosta aktivna na Fejsbuku. Bojim se da je preko ove društvene mreže stupila u kontakt s nekom osobom koja je namamila i sada je drži protiv njene volje. Nemam drugo objašnjenje zbog čega nam se ne bi javila. Jako smo bliske, pa bih znala da je imala neke planove.

U niškoj Policijskoj upravi nam je potvrđeno da im je Anin nestanak prijavljen i da je raspisana objava za nestalim licem.

Oni koji imaju informacije o nestaloj mogu se javiti na telefon 060/ 518 – 09 – 09, Aninoj sestri ili najbližoj Policijskoj upravi.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(D. R. /Telegraf.rs)

3 Comments on "DA LI JE PREPOZNAJETE: Ovu Nišlijku su juče namamili preko društvene mreže, pa oteli (FOTO)"

  1. Biljana Markovic | 20. јула 2015. at 18:11 |

    kako se namamljuje zena od 42 godine?

Comments are closed.