ČUDO OD DEVOJKE Jelena (20) sama drži imanje: Otac je PREMINUO pred njom kad mu je mašina otkinula ruku, a majka od raka

devojka

Printskrin: Prva TV

Jeleni Živković (20) iz sela Šume kod Topole, je otac preminuo 2015. godine, a majka 2017. godine. Od tada ona na porodičnom imanju živi sama.

Otac joj je preminuo od posledica rada na mašini koja mu je odsekla ruku i to u njenom prisustvu, majka se razbolela godinu dana kasnije.

Starije, udate sestre su pomagale finansijski, a najmlađa Jelena je bila uz majku, tada je bila treća godina srednje škole.

Jelena Živković, selo Šume kod Topole

Printskrin: Prva TV

– Ja sam onda rekla sebi da ću ja da muzem krave i da idem u školu, da bih i ja mogla nešto da joj dam, da ne bude da sestre mogu, a je ne mogu – priča Jelena,

Iako veoma mlada preuzela je sve teške poslove na sebe. Straha, kaže, više nema.

Krenula sam dalje

– Imala sam veliki strah kada mi je otac umro, u mom prisustvu, onda sam imala strah od svega. A kad mi je majka umrla, onda sam rekla sebi “Ili idem napred ili stajem” i nastavila sam.

ONA JE BILA JE ZLATNO GRLO RADIO BEOGRADA: Umrla čuvena pevačica, cela Srbija plače za Snežanom! (FOTO)

Želja joj je da pokrene školu jahanja i da svoje znanje prenese i na druge. Kobilu Ajše je dobila od strica kada je bila mala i ta ljubav je neopisiva. Na onome što ona ume, pozavideli bi joj i vrsni dreseri konja. Odlučila je da ostane tamo gde su joj koreni, kaže, ništa drugo joj ne treba.

– Sve što sam želela u životu ostvarila sam – kaže ova davdesetogodišnja devojka. – Sada želim samo zdravlje.

       

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/izvor: TV.Prva)