ČUDO NA GROBLJU U BEOGRADU: Iskopali su Giškin grob, a kada su otvorili sanduk usledio je ŠOK!

gorb

Foto: printscreen/youtube

Na Centralnom groblju u Beogradu u petak su ekshumirani posmrtni ostaci Đorđa Božovića Giške, kog su devedesetih godina zvali “vitez sa asfalta”. On će u subotu biti položen u porodičnu grobnicu u Kučima u Crnoj Gori, gde će počivati pored svojih roditelja. Međutim, kada je kovčeg otvoren, svi koji su videli telo, ostali su zatečeni.

– Prvi su ga videli radnici koji su izvadili kovčeg. Onda su me pozvali da vidim. Šokirala sam se! Moj Đorđe posle 26 godina nije istrulio. Odmah su mi na pamet pale reči monahinje koja je uz oca Tadeja bila do smrti. Ona je pre nekoliko dana pozvala moju ćerku i rekla joj: “Nemojte, deco, da se iznenadite kada vidite telo” – priča Slavica Božović, Giškina sestra.

Ona je zatim opisala kako je izgledalo telo njenog brata.

[adsenseyu5]

– Izgledalo je kao mumija. Koža je bila sasušena, donekle potamnela, ali nigde nije bilo truleži.Videla sam mu ruke i tetive na njima. Kada su ga radnici prebacivali u metalni sanduk, ništa se nije pomerilo. I sada mi odjekuju u glavi reči moga brata: “Biću jači mrtav nego živ”. Ovo je samo potvrda da je sve što je govorio istina. Bog ga je blagoslovio, ja to znam – rekla je Slavica za beogradske medije.

Na Centralnom groblju juče je bila i Tanja Matić, supruga pokojnog Branislava Matića Belog, Giškinog najboljeg druga.

JELENU MARJANOVIĆ UBILA TROJICA MUŠKARACA, PRONAĐEN NOVI DNK NA TELU PEVAČICE: Nova teorija o MONSTRUOZNOM zločinu!

– Svi smo se šokirali kada je otvoren kovčeg. Njegovo telo je bilo celo, jedino je odelo na nekim mestima propalo – rekla je Tanja Matić.

Nakon što je telo prebačeno u metalni kovčeg, porodica i Giškini saborci su krenuli put Crne Gore, gde će Božović biti sahranjen u porodičnoj grobnici na groblju u selu u Kuči. Otac Amfilohije će držati parastos.

Postojeći spomenik na Centralnom groblju u Beogradu ostaće gde jeste, za uspomenu.

Naš istaknuti patolog Zoran Stanković objašnjava da su se ovakvi slučajevi već dešavali.

[adsenseyu1]

– To znači da je u grobnici bilo strujanja vazduha i da je došlo do isušivanja posmrtnih ostataka, takozvane mumifikacije, pri čemu su mekotkivne strukture očuvane sasušene, skvrčene. Telo izgleda kao pergament hartije i na njemu mogu da se registruju povrede odranije – rekao je Stanković.

Podsećamo, pre mesec dana održan je pomen, na koji je došlo oko 100 ljudi. Nekoliko njih bilo je i u majicama Srpske garde.

Legenda tenisa ŽESTOKO napala Đokovića: Ima 300 miliona na računu i psihičke probleme!

Božović je osnovao paravojnu formaciju Srpska garda zajedno sa vođom Srpskog pokreta obnove Vukom Draškovićem i Branislavom Matićem.

Kako su prijatelji govorili, bio je gospodin čovek sa manirima, obišao je svet, govorio nekoliko jezika. Cela njegova soba bila je u knjigama, od poda do plafona, na svim jezicima koje je govorio. Naučio ih je putujući i boraveći u zatvorima. Pričalo se i da je držao predavanja zatvorenicima, učio ih jezicima.

BIL KLINTON: Moja bolest je kazna “UNIVERZUMA” zbog grehova iz prošlosti!

Ubijen je na ratištu u Gospiću 15.9.1991, samo dan pred rođendan.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu4]

 

19 Comments on "ČUDO NA GROBLJU U BEOGRADU: Iskopali su Giškin grob, a kada su otvorili sanduk usledio je ŠOK!"

 1. Slava mu!!

  • blagoslovljen bio metak hrvatskog bojovnika koji je skončao život ovog zlikovca i nasilnika 🙂

  • Такви случајеви су се већ дешавали. Мислим да је то нормална појава ако је тело положено у гробницу, тј. у озидани подземни гроб, а не у земљу. Ја сам на гробљу у Инђији, када ми је сахрањиван отац, видео тело његове мајке, тада већ 50 година мртве. Изгледала је исто тако “мумифицирано”, осушено, али цело. Ако се тело положи у сандук који иде право у земљу – сандук убрзо иструли, а тело се такође распадне. Остану кости, које се такође после дужег времена распадну у земљи.

 2. I UBIŠE GA GAMAD S LEĐA.SLAVA MU!!!

 3. objašnjenje vrlo jednostavno, U njemu je zamrlo sve još dok je tumarao, kad je s druge strane vidio hrvatske bojovnike, zapravo, od straha je izdahnuo znatno ranije nego što ga je pogodio metak.

 4. Pravo šokantno iznenađenje bi doživjeli tek kada bi ekshumirali Miloševića!

 5. Samo debil moze ovako nesto da izjavi. Ti si bio tu i vedeo koga je ubio?
  Ne sladi se tudjom tragedijom da te ista ne zadesi.

 6. Žao mi je tog momka. Imao sam prilku da ga upoznam na kratko i drago mi je zbog toga. Bio je naočit i hrabar čovek. Previše je mladih i hrabrih ljudi poginulo tih godina na svim zaraćenim stranama. Iskreno saučešće svima koji su u tom besmislenom sukobu izgubili nekoga svog.

 7. Klasicna crnogorska picka, uvek bio jak samo u coporu.

 8. Klasicna crnogorska picka, jak samo u coporu, kad god je bio sam popio je batine.

 9. Koliko je poznato – ubijen je nakon posjeta Ratku Mladicu, kojemu je nudio pomoć u ljudstvu, i tražio neke usluge.
  “Beži mi, bre, s tom kokardom sa očiju, mrža mi je nego li i ustaska šahovnica.”, reče mu Mladić.
  Sutradan (ujutro?) je Giška nađen mrtav, ubijen s leđa….

 10. Slava nasem srpskom vitezu doveka i hvala za hrabrosa! Bog te u rajska naselja sa mmucenicima smestio a tvoje mrzitelje na njihovo mesto.

Comments are closed.