CRNOGORSKO ODOBRAVANJE VELIKE ALBANIJE: Grad Ulcinj dodeljuje priznanje Tačiju i Rami! (INFO)

zastave
PODGORICA – Najava da će ministar spoljnih poslova samoproglašenog Kosova Hašim Tači i predsjednik Vlade Albanije Edi Rama u subotu, 4. aprila, dobiti priznanje grada Ulcinja, predstavlja provokaciju u organizaciji crnogorskog režima i ekstremnih albanskih krugova, smatraju u Novoj srpskoj demokratiji.

Portparol ove stranke Jovan Vučurović rekao je da se postavljaju logična pitanja – čime su to oni zadužili Crnu Goru i neku njenu opštinu da bi dobili neko priznanje, i čime su Tači i Rama doprineli Ulcinju i Crnoj Gori.

„Reč je o otvorenoj provokaciji u organizaciji crnogorskog režima i nekih ekstremnih albanskih krugova, koja za cilj ima izazivanje novih podela u Crnoj Gori“, istakao je Vučurović.

On je upitao kakva se to poruka šalje građanima Crne Gore kada priznanje u Crnoj Gori dobija osoba za koju je naveo da je bila na čelu terorističke organizacije i koja se tereti za najmonstruoznije zločine nad Srbima i Crnogorcima i trgovinu organima.

„Kakva se to poruka šalje građanima kada je za to priznanje predviđen i premijer Albanije koji je javno, ni manje, ni više, nego na svojoj rezidenciji, istakao zastavu sa kartom takozvane velike Albanije, na kojoj je ucrtana skoro polovina Crne Gore“, upitao je Vučurović.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Srna)

 

2 Comments on "CRNOGORSKO ODOBRAVANJE VELIKE ALBANIJE: Grad Ulcinj dodeljuje priznanje Tačiju i Rami! (INFO)"

  1. A sto drugo i ocekivati
    od ovakvog izdajnickog
    i mafijaskog rezima.

  2. Ma svako ima pravo da od svoje drzave cini ono sto zeli, jer nije to pravo rezervisano samo za politicare. E koliko ce to se poklapati sa interesima drzave u cijelini to je druga stvar, i pitanje je samo trenutka kad ce taj neko biti “nagradjen” za svoj rad. Crnogorcima polako dolazi racun, sad za sve sto su trebali uraditi, sto su uradili i sto nisu, pa sretno vi bilo.

Comments are closed.