CRNOGORSKA POLICIJA OSUMNJIČILA ZAJEČARCA ZA UBISTVO U BARU: Ubica prišao dok je izbacivao smeće i upucao ga pred ženom i dvoje dece (INFO)

nož

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Crnogorska policija osumnjičila je danas Nikolu Jovanovića (52) iz Zaječara za ubistvo Igora Mitrovića iz Bara, jula ove godine u Crnoj Gori

Policija sumnjiči Jovanovića da je 18. jula ove godine ubio Mitrovića u barskom naselju Šušanj, saopštila je policija.

Jovanović je u bekstvu i Crnu Goru je napustio dva dana posle ubistva.

[adsenseyu5]

“Prema podacima policije Srbije on se ne nalazi na teritoriji te zemlje. Pet meseci se ubica nalazio na teritoriji Bara i detaljno sve ispitao i isplanirao”, kazao je na konferenciji za novinare jedan od čelnika crnogorske policije Aleksandar Bošković.

Policija je deset dana posle Mitrovićevog ubistva objavila fotografiju muškarca na biciklu za koga je sumnjala da je ubica. Navodnog ubicu snimile su kamere postavljene nedaleko od mesta na kom je Mitrović ubijen.

ZORAN STANKOVIĆ KONAČNO REŠIO MISTERIJU ZLOČINA: Evo gde je Jelena Marjanović zaista ubijena (INFO)

Ubica je prišao Mitroviću, koji se zaustavio ispred kontejnera kako bi supruga izbacila smeće, i pucao na njega pred suprugom i dvoje maloletne dece.

U poslednje vreme Mitrović je, prema operativnim podacima bezbednosnih službi, davao novac na “pozajmicu”, objavili su ranije podgorički mediji.

Baranin je, prema istom izvoru, u policijskim spisima registrovan pre više od deceniju i po, kao učesnik nekoliko fizičkih obračuna. Jedno vreme je bio pomorac.

[adsenseyu1]

Supruga ubijenog, Ivana, rekla je nedugo posle ubistva da je neistina da se njen suprug bavio trgovinom droge i da je po svemu bio uzoran suprug i otac.

Ona je tada kazala da on nije plovio skoro devet godina i da je sve vreme živio i radio u Baru.

osumnjičeni

Foto: Uprava policije Crne Gore

Mitrovićeva udovica je kazala i da njihovi brojni prijatelji i građani Bara znaju da njen pokojni suprug nikada nije pripadao kriminalnim klanovima, niti se bavio nezakonitim aktivnostima.​

Poznati glumac skrhan tugom i bolom: Ni u najgorim snovima nisam mogao da verujem da će se ovo desi! (FOTO)

(Dnevne.rs/Blic.rs/Izvor:Beta)

[adsenseyu4]