CRKVA ODBIJA DA IH VENČA! Šta se krije iza LJUBAVNE priče koja je zapanjila Srbiju i KAKO JE POČELA?

selo

Foto: Kurir

Sudbina… Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona takođe, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao, objašnjava Milojko Božić.

Počelo je u Pilatovićima, nastaviće se možda u „Parovima“, a zatim – venčanje i svadba!

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21), koji su digli Srbiju na noge objavom da će se do jeseni venčati, juče su u svom domu u selu Pilatovići kraj Požege otkrili i da ozbiljno razmišljaju da, ako se dogovore s producentima, uđu u rijaliti program „Parovi“. Nisu još, međutim, sigurni da li će išta biti od toga.

Selo ćuti

Od pre nekoliko dana i objave koja je za jedne u Srbiji bila „potvrda ljubavi“ i da je „ljubav uvek moguća“, a koja je druge zgrozila, i Milojko i Milijana kažu da su se njihovi životi promenili, i to mnogo. Komentari sipaju sa svih strana, a selo ćuti.

– Selo ništa ne kaže. Selo ćuti. Selo za nas zna. Kad smo počeli, pre jedno dve godine, onda je to bilo čudo, baš čudo i više od čuda. Onda se nije pominjala svadba, venčanje, ali je svima u selu bilo čudno, a ovo je sad veoma ozbiljno – kažu Milijana i Milojko. Dok selo ćuti, jedan od bližih Milojkovih rođaka juče je Kuriru poverio da je ljubav između Milojka i Milijane baš prava i da je neverovatno koliko se njih dvoje vole.

– Traje to otprilike od pre dve godine. To je ljubav neverovatna. Ne sumnjam uopšte da će biti i venčanje i svadba – kaže ovaj rođak.

MAJKA MILIJANE KOJA SE UDAJE ZA 53 GODINE STARIJEG MILOJKA: Moj muž više ne postoji, a mene je potpuno razočarala ZBOG JEDNE STVARI!

Priču potvrđuje i Milojko.

– Počelo je šetnjom, ona je imala 18 godina, ja sam išao u prodavnicu, ona je išla u prodavnicu, imao sam i nekog psa, i on je prosto trčkarao, išao oko nas, i tako nas je svezao i obavezao… Posle sam ponovo išao u prodavnicu a ona je rekla svojoj drugarici da joj se sviđam… Posle je meni prodavačica to prenela, a ja sam rekao – ona je ludo dete, nisam to uopšte ozbiljno shvatao… Posle smo malo šetali, nije se ništa dešavalo sem poljubaca… Posle moje bolesti, operacije, tu se rodila prava ljubav između mene i nje. Tada je počela da me pazi. Posle je rekla da bez mene ne može, je li tako bilo – jeste – kaže Milojko, a Milijana potvrđuje.

On dodaje da njegovi rođaci u selu na njegovu nameru da oženi 53 godine mlađu devojku ne kažu ništa, da nikakvih problema s rodbinom nema. A Milijana i njena rodbina?

– Mama je malo u čudu zbog mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama, u novinama i tako… Velika je pažnja usmerena i na moje roditelje sada, svi ih zapitkuju, propitkuju, u principu oni nas podržavaju. Drugarice – kako koja. Mišljenja su podeljena – kaže Milijana. – Svadba je već zakazana, matičar, sve – potvrđuju njih dvoje.

Matičaru ne smeta

Na razliku u godinama, kažu uglas, matičar ništa nije rekao, njemu to ništa ne smeta.

– Ne postoji nijedan zakon koji može da nas spreči da se venčamo – navodi Milijana. – Kod sveštenika nećemo ići jer znamo da kod njih ima pravilo da ne venčavaju parove kod kojih je razlika u godinama veća od 15 – kažu oboje. Možda će se, vele, venčati, pa će onda biti svadba.

PROLEĆE stiže večeras u Srbiju u 22.58, a evo kada pomeramo kazaljke SAT UNAPRED!

– Svadba će biti za 100 do 120 ljudi, sa doktorima prijateljima iz Beograda, zvaćemo i novinare – dodaju.

Reakcija porodice

DECA ME PODRŽAVAJU

– Da imate ćerku koja ima 21 godinu i da odluči da uradi ovo što je uradila Milijana, šta biste joj rekli – bilo je poslednje pitanje za Milojka juče:

ŽENE KRALJICE: Nema muškarca koji će im odoleti (ASTRO)

– Ne bih joj zamerio. Imam troje dece. Svi su fakultetski obrazovani. Ćerka mi je dolazila skoro, deca me podržavaju – kaže Milojko.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Zoran Šaponjić)