Čim je kročio u salu sve oči bile su uprte u njega: Brat Miloša Bikovića koji se zamonašio konačno u javnosti (FOTO)

glumac

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Na premijeru filma “Led” u kojem naš glumac igra glavnu ulogu, došao je da ga podrži i rođeni brat Mihailo

Mihailo Biković konačno se pojavio u javnosti na događaju vezanom za njegovog brata Miloša Bikovića, tačnije beogradskoj premijeri filma “Led” u kojem Miloš igra glavnu ulogu.Čim je kročio u salu sve oči bile su uprte u njega, s obzirom na to da nismo imali priliku da ga vidimo na događaju ovakvog tipa.

Iguman Mihailo, starešina manastira Jovanja, bio je vidno ponosan na svog mlađeg brata, čije je rođenje, kako je jednom prilikom istakao, doživeo kao nešto sveto.

ODMOR KOJI JE MOGAO BITI KOBAN: Ana i Bastijan su špartali Čikagom kada se dogodilo nešto zbog čega ceo Čikago skida kapu slavnom Nemcu (FOTO)

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete.

S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje – rekao je ranije Mihailo.

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: “Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene.”

Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – ispričao je Mihailo jednom prilikom.

Mihailo je rođen 1972. godine, a od Miloša je stariji 16 godina.

Intervju igumana Mihaila za emisiju “Duhovnici”:

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)