ĆERKA ALEKSANDRA BERČEKA BILA JE UDATA ZA SKAJ VIKLERA: Poznati glumac se nije pojavio na venčanju, a onda je usledio razvod! (FOTO)

vikler

Foto: Kurir

Venčanje ćerke poznatog glumca je svojevremeno podiglo veliku prašinu. Njeni roditelji nisu prisustvovali ovom venčanju, a Aleksandar Berček nije nikada želio da daje komentare na tu temu.

Mina Berček je ćerka proslavljenog glumca, Aleksandra Berčeka i bila je udata za Skaj Viklera, poznatog repera.

Venčanje sa Skaj Viklerom 2009. godine podiglo je veliku prašinu, ali posle razvoda, Mina je uspela da izmakne pažnji javnosti.

[adsenseyu5]

U trenucima njihove najveće sreće Skaj je izjavio:

“Mina je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu i ne želim da se od našeg vjenčanja pravi cirkus u koji će protiv svoje volje biti uključeni članovi porodice i neki prijatelji koji to ne žele.”

Mina se nakon toga nije oglašavala, a Vikler je novinarima nudio “sočne detalje” kao na primer da “Mina sjajno kuva, cijanid jedva da se oseća.”

https://www.instagram.com/p/BS5-cpAF2BY/

Mediji su pisali da je strogi Berček prekinuo svaku komunikaciju – i sa medijima i sa njih dvoje. Vest o razvodu stigla je samo nekoliko meseci kasnije.

Vikler je po gradu viđan s nekim drugim devojkama, a Mina je nestala.  Sudeći po njenim profilima na društvenim mrežama, čini se da joj od tada baš dobro ide, pa i da ima novog dečka.

[adsenseyu4]

(Kurir.rs/Blic)

[adsenseyu2]