CECA se obračunava sa Čedom Jovanovićem: “Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora, a mene ste ostavili”

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović kao gošća jedne emisije istakla šaleći se na svoj račun kako su je “prethodne vlasti pripremile za period korone”, te da njoj zbog toga samoizolacija uopšte nije teško pala.

TESTIRANJE NA KORONU SKUPLJE OD LETOVANJA? Skoro 1.000 evra analize za četvoro pre odlaska iz zemlje i pri povratku u domovinu

“Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo.Moram da se našalim malo sada, već iz ovog ugla mogu i da se šalim… na svoj račun.

Mene su prethodne vlasi malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u ‘Sablji’ na četiri meseca samoizolacije, pa… onda nanogica od osam meseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao… ništa”, rekla je Ceca u “Hit tvitu”, gde je gostovala zajedno sa Čedom Jovanovićem, sa kojim se kako je istakla do sada nije poznavala.Jedino što ih je spajalo je to što su se znali iz viđenja, kao javne ličnosti:

NEVEROVATNO: Beograđanka je otvorila svoje sanduče i unutra je sačekalo najlepše moguće iznenađenje! (FOTO)

“Razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam”, dodala je Ražnatovićka, pa ušla i u verbalni okršaj sa Jovanovićem, s namerom da dozna posle 17 godina zašto je bila uhapšena.

“Vi dobro znate za šta se uhapšeni, ja sam poslednji čovek koji je to želeo. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk”, rekao je Jovanović, ističući da je uhapšena jer je znala da se priprema ubistvo predsednika vlade i otmicu Mitrovića, koji joj je oprostio, jer na to ima pravo.

NJEGOVU FOTOGRAFIJU SU IZUČAVALI ČAK U JAPANU: Evo kako je živeo najslavniji srpski izviđač iz Prvog svetskog rata

Jovanović je zatim dodao da nema lični odmos prema njoj i da je ona profesionalac koji peva ono što deca vole.

“Poenta je da je služba koja je znala I da nisu smele da se iznose informacije. Ko su jataci, svi su znali.

Pitam se zašto vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora a mene ste ostavili, da li je to fer”, rekla je Ražnatović.

 
Dnevne.rs, Novosti.rs