“BUDVA JE LEPA, ALI NIJE MONTE KARLO” Kada vidite cenovnik iz jednog kafića sa crnogorskog primorja, biće vam jasno zašto je izazvao LAVINU BESA (FOTO)

račun

Foto: Pixabay/Tviter

Turistička sezona u regionalnim letovalištima na plažama Crne Gore, Hrvatske, Grčke i Bugarske uveliko je u toku, ali gotovo da ne prođe jedan dan, a da se neko od turista ne požali na astronomske cene hrane, pića, plažnih setova, pa i na sam smeštaj.

Izgleda da su ugostitelji u Crnoj Gori ove godine odlučili da sa cenama pića u kafićima i restoranima kopiraju cene iz Hrvatske, koje godinama unazad ostavljaju bez reči čak i turste dubljeg džepa.

Naime, na društvenim mrežama se pojavio cenovnik jednog bara na području Budve, u kojem su cene pića, čak i za elitni restoran, previsoke.

FOTO: TWITTER

Ako ipak slučajno sednete ovde, pripremite se da za jednu limunadu izdvojite oko 900 dinara, dok je za ceđeni sok od ananasa potrebno da izdvojite čak 1.900 dinara. U slučaju da ste ljubitelj gaziranih sokova, za limenku “Pepsija” morate da izdvojite „skromnih“ 800 dinara, koliko košta i flašica “Kokte”

“IZLAZI IZ VODE, MIČI OVO” Bahatost na CRNOGORSKOM PRIMORJU: Konobar u čarapama tera ženu i decu sa plaže (VIDEO)

Mnogi od onih koji su videli ovu fotografiju na društvenim mrežama napisali su da je Budva stvarno lepa, ali da nije Monte Karlo, za koji su naveli kako je možda čak i jeftiniji kada se radi o cenama kafe i pića, kao i da im ne pada na pamet da za jednu čašu soka izdvoje čak 20 evra.

           

(Dnevne.rs/Izvor: M.R., Blic.rs)