BRUTALNO! NATO lobistkinja vređala majku koja je u ratu izgubila sve (VIDEO)

jelena

Foto: media centar beograd

Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS), govorila je o povratku Srba u Golubić, kada se javila revoltirana gledateljka Leposava i uživo u uključenju izjavila da nije tačno se iko tamo vratio!

“U Golubić se niko nije vratio! Sve što sam imala sam ostavila u Krajini! Ne možete me razumeti! Ja sam u 80-oj godini, a meni prete da mi dete iz groblja izbace!

Kako biste se vi osećali? Sada meni treba Milićka da govori!? Sram je bilo!”, rekla je Leposava kroz suze i dodala da je Milićka strani plaćenik.

Ni voditelj Vanja Bulić nije mogao da ostane ravnodušan na njene suze i tragediju kroz koju je gledateljka prošla, ali je zamolio da ne iznosi takve optužbe na račun gostiju.

Jelena Milić je hladnokrvno odgovorila da “svako od nas ima ličnu tragediju i optužila gledateljku da laže! Taj deo emisije možete pogledati na video-snimku od 33. minuta.

Uz dušno poštovanje nečije lične tragedije, svako od nas ima neku ličnu tragediju, ali to ne dozvoljava i ne dopušta da vi širite laži i neistine o nekome i da vi na to ne reagujete”, rekla je Milićka obraćajući se voditelju Vanji Buliću.

Na žalost, bolest je bila jača od njega: Dragan Jovanović se povlači iz glume! (INFO)

“Rekao sam da nije u redu i reagovao sam”, odgovorio joj je Vanja.”Ja nijednog trenutka nisam rekla da je povratak u Knin bio masivan, niti da je bio lak. Samo dok sam ja radila na tom projektu vratilo se nekih 1.700 ljudi”, navodi Milićka.

Ona je dodala šta je sve učinjeno dok je ona radila na tom projektu, ali na kraju svoj izlaganja je rekla da je dosta da se šire laži o tome, kao i teorije zavere.

“Mislite li da je ovo teorija zavere?”, upitao je Bulić, ali direktorka CEAS na to nije imala odgovor.

Ovaj deo emisije počinje na 33. minutu:

(Dnevne.rs /Izvor: pravda.rs)