‘BRUTALAN’ ŠAMAR: SERGEJ Trifunović udara voditeljku iz sve snage! (VIDEO)

sergej

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Lider PSG-a je usred emisije ustao i udario autorku i urednicu jedne beogradske emisije.

Glumac je pre dve nedelje brutalno izvređao novinarku Ivanu Žigić, koju je nazvao ku*vom i na društvenim mrežama objavio njene privatne podatke.

Na sreću i za sada, fizički napadi su izostajali, ali psihička tortura koju su ove žene trpele i trpe i dalje, nemerljiva je, a šteta koja je naneta njima i njihovim porodicama, neizbrisiva.

Ipak, Sergej je pre nekoliko godina, sasvim neopaženo, iako snimak postoji na kanalu Jutjub, udario novinarku Žanu Pantelić u toku njene emisije.

U pitanju je bio skeč čija je namera bila da skrene pažnju na neke društveno sociološke aspekte našeg društva, a ideja se javila u glavi urednice emisije Inspiracija dana – Inspiracija noći.

Pantelićeva je prethodno ošamarila Trifunovića, a onda joj je on uzvratio podjednakom jačinom. Ako pogledate emisiju, poenta će vam možda i biti jasna, ali teško da ćete razumeti zašto bi neki muškarac pristao na ovakav čin.

Sumnjamo da bi iko pristao da ovolikom silinom ošamari jednu ženu i sa namerom joj nanese bol. Granica neka mora da se uspostavi i da postoji jer, u suprotnom, naše društvo bi moglo da poprimi odlike koje su u postpunosti neodgovarajuće standardnim društvenim i rodnim kanonima.

(Dnevne.rs /Izvor: E.A. Alo.rs)