BRUKA U BARSELONI: ŠPANSKA POLICIJA upala u hotel, gimnazijalci OPKOLILI PREDSTAVNIKA AGENCIJE KOJA IH JE PREVARILA!

vlasnik

Foto: printscreen/Kurir tv

Učenici treće godine Devete gimnazije iz Beograda, koji su ostali bez uredno plaćenog smeštaja u Barseloni zbog prevare agencije preko koje su išli, opkolili su predstavnika agencije “Planeta-promet” preko koje su išli, tražeći mu da razreši situaciju.

Na pitanje da li garantuju da će agencija vratiti sve pare, on je odgovorio: “Svakako!”

“Za sve što smo krivi vratićemo do dinara”, rekao je on.

Kako saznaje Kurir, đaci su uplatili 7 punih pansiona u jednom luksuznom hotelu. Međutim, čitava priča je od početka bila sumnjiva jer je, kako saznajemo, pred put đacica rečeno da neće biti u hotelu za koji su uplatili nvoac, već će im biti promenjen hotel.

ekskurzija

Foto: kurir

Kada su stigli u Barselonu, u tom “novom” hotelu tražili su im dodatnih 120 evra po učeniku! Naravno, jedan deo njih nije imao to da plati pa je nastao opšti metež. Na kraju je pozvana i policija kako bi razrešila čitavu situaciju i đacima omogućila da negde provedu noć.

Oni će, saznaje Kurir, biti smešteni u nekom jeftinijem hotelu a sutra bi trebalo da krenu nazad za Beograd.

Jedan od roditelja ranije je ispričao za Kurir da su deca očajna jer su jedva čekala da stignu.

Ko će u nedelju (SMETI) da komentariše finale na RTS-u?

“Premorena su, jedva su čekala da stignu, a sada ih je zadesilo ovo. Ekskurziju smo dogovorili pre šest meseci i tada su definisane cene i počeli smo sa plaćanjem. Sve vreme je bio dogovor da će odsesti u hotelu Flamingo sa pet zvezdicama na samoj plaži. Dan pred polazak, profesorka je rekla da im je zamenjen za hotel Samba koji se nalazi u brdu, najmanje kilometar od plaže i neuporedivo je lošiji od prvog”, ispričali su za Kurir zabrinuti roditelji.

grad

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Kurir je ovo prijavio tursitičkoj inspekciji pri Minsitarstvu turizma i obećano je da će odmah izvršiti nadzor u agenciji i proveriti o čemu se radi.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs/R.M./S.S.)