BRITANCI, NEĆETE ZGAZITI SRBIJU, POBEDIĆEMO VAS! Evo šta je Vučić poručio Velikoj Britaniji zbog Srebrenice! (INFO)

groblje

– Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo – rekao je premijer Srbije

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je je da Srbija neće dozvoliti nikome da je gazi i poručio svima koji to pokušavaju da im to neće biti dozvoljeno.

– To vam nećemo dozvoliti ma kako da se zovete i ma kako da ste jaki – rekao je Vučić.

[adsenseyu1]

Iako Vučić nije precizirao o kome je govorio, na kraju se ironično zahvalio “Englezima i svima ostalima na velikom prijateljstvu”.

– Srbiju da zgazite nećete i to vam poručujem odavde iz centra Srbije iz Šumadije jer Srbiju ćemo umeti da štitimo – rekao je Vučić na otvaranju mosta u Blaznavi.

FOTO TANJUG / OKSANA TOSKIC

Kako je rekao, u poslednje vreme neki su rešili da različitim rezolucijama ponovo stavljaju beleg onih koji treba da se stide prošlosti.

– Mi Srbi svoju veličinu pokazujemo i time što smo u stanju da se poklonimo i tudjim žrtvama onako kako i pred svojim, pred stotinama hiljada pogunulih u svim otadzbinskim ratovima.

Vučić: Srbija je izbegla BANKROT i jača je od mnogih zemalja Evrope! (INFO)

Ali nemojte da nas terate da se osećamo poniženo zato što smo Srbi i zato što smo se junački borili za svoju slobodu – rekao je Vučić.

Foto: AP/Tanjug

Srpski premijer je naveo da će se Srbija štiti svojim znanjem i pameću, marljivošću.

[adsenseyu1]

– A oni koji misle da je dovoljno da zaprete i kažu da smo mi Srbi valjda jedini krivi za ono što se zbivalo na prostoru bivše Jugoslavije i da zaboravimo i Jasenovac i Jadovno i sva srpska stratišta, u suštini samo govore i pokazuju ko je izazivao mnoge stvari na tom prostoru – rekao je Vučić.

Foto: AP/Tanjug

On je podvukao da moramo da radimo još više, da radimo i trudimo se još više da napravimo uspešniju, ekonomski bogatiju Srbiju da bi imali još veću političku snagu da bi mogli da im se suprotstavimo i kažemo da će 99,99 odsto časnih i poštenih Srba nositi sa ponosom crveno-plavo-beli barjak svuda.

– A vama Englezi i svima ostalima hvala na velikom prijateljstvu koje ste nam pokazali, hvala vam mnogo na tome, a mi Srbi čuvaćemo sebe i svoj obraz jer samo sami sebi možemo obraz da ukaljamo – poručio je Vučić.

Foto: AP/Tanjug

– Ako rezolucija ne bude izglasana to bi bila dobra vest za Srbiju i region. Ako bude izglasana to će biti teška vest, ali borićemo se, izgradićemo još mostova i fabrika, ekonomski ćemo ojačati zemlju i siguran sam u potpunosti pobediti – rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinara šta očkeuje od predstojeće sednice SB UN.

Premijer je dodao da je Srbija mala zemlja, da nema prava da očekuje nešto od velikih sila, već samo od sebe, svoje vlade i naroda.

– Predstavljaćemo se kao Srbi, nećemo ni od koga kriti kome pripadamo jer nismo krivi. Pogotovo nije krivo 99,99 odsto Srba kojima bi neko lepio etiketu kolektivne krivice – rekao je Vučić.

(Telegraf.rs)

6 Comments on "BRITANCI, NEĆETE ZGAZITI SRBIJU, POBEDIĆEMO VAS! Evo šta je Vučić poručio Velikoj Britaniji zbog Srebrenice! (INFO)"

  1. Duško Marković | 6. јула 2015. at 17:13 |

    daj boze dase dozvo pameti,,,okreni se rusiji tamo bar pedera nema…

  2. e neka si im rekao …..jos kada bi oni obracali paznju na svog piuna bilo bi super

  3. Daje ovako bombaste izjave za koje zna da prijaju narodu ali ce ipak otici u Srebrenicu i pokloniti se zrtvama “Srpskog genocida”!!Ovakve izjave mogu da zavaraju naivne jer njemu zapad zbog ostvarenja njihovih ciljeva dopušta da se junaci na recima a da bude poslušan na delu!!Srpski narod ne moze da dozivi vece ponizenje od toga da je zvalavi na vlasti!!

  4. da mu srpski neprijatelji budu savetnici i sami neprijatelji u drzavi poput REKOM-a budu u nekakvoj komisiji pa to je van svake pameti …srbijo probudi se i spas traziti u dolasku rusa na nase prostore …

Comments are closed.