BOJAN OSUĐEN NA 40 DANA ZATVORA: Pop švercuje drogu i dobije nanogicu, a ja zbog neregistrovane prikolice moram da robijam!

kazna

Foto: printsreen/b92

Bojan Radovanović iz kuršumlijskog sela Novo selo osuđen je na 40 dana zatvorske kazne, jer je u toku trajanja zabrane vožnje, u neregistrovanoj prikolici prevozio seno za stoku.

Kako je Radovanović izjavio, zatvorsku kaznu nije uspeo da zameni za novčanu ili nanogicu, jer nije postigao nagodbu s Prekršajnim sudom.

Kompletan nedeljni horoskop za podznake od 4. do 11. maja 2018: Više nema vremena za čekanje, sad je čas za promene za kojima naši životi vape (ASTROLOGIJA)

Radovanović, koji živi u planinskom selu kod Kuršumlije u kojem ima svoju farme svinja i krava, bio je nakon presude prinuđen da ugasi farme, a majku, koja je gotovo nepokretna i obolela, moraće da smesti u Dom za stare.

Kako je Radovanović izjavio, zatvorsku kaznu nije uspeo da zameni za novčanu ili nanogicu/Printscreen / B92

On je dodao da je u više navrata kažnjavan zbog vožnje neregistrovane prikolice po vrletima Radan planine i naveo da neregistrovanu prikolicu, zbog koje je osuđen, koristi na nepristupačnim terenima jer je mala i laka, dok mu druga prikolica, koja je registrovana, služi za dobre terene.

– Svi u planinskim selima imaju takve lagane i lake neregistrovane prikolice za loše terene – istakao je on i dodao da je Prekršajnom sudu nakon presude pisao žalbe, molbe i da je pokušao da se nagodi, ali da ništa nije delovalo, pa će 23. maja morati u zatvor u Prokuplju.

Bojan Radovanović iz Kuršumlije/Printskrin/O2

On je rekao da mu je majka gotovo nepokretna i da je obolela, i da neće imati ko da se stara o njoj i da čuva stoku dok on služi zatvorsku kaznu.

SVA DECA U OSNOVNOJ ŠKOLI U SFRJ IMALA SU DOSIJE: Gorica Nešović se dočepala svog i ono što je pisalo u NJEMU za nju je bio ŠOK!

– Veoma sam razočaran u državu i sistem. Sveštenik Milan Jordović i veroučitelj Zoran Marinković, koji su švercovali drogu, dobili su nanogice, a ja, koji sam vozio travu za krave da bi svako jutro isporučivao mlekarama 150 litara mleka, moram u zatvor – istakao je Radovanović.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Beta)