BOJAN I JA 10 GODINA NISMO IMALI DECU: Onda sam rodila sina, a moj muž je saznao da je neplodan! Strašna tajna me ‘ubija’ godinama! (ISPOVEST)

lice

Foto ilustracija: pixabay /dnevne.rs

Ona je žarko želela dete, ali sa čovekom kog je istinski volela. To je i ostvarila, ali ne na način na koi je planirala.

Ovo je njena ispovest:

“Pre nego što sam se udala bila sam vesela devojka, uvek spremna na zezanje i flert.

Pre njega sam bila s jednim dečkom, koji se preselio u Sarajevo i tako sam patila za njim mnogo, mnogo.Bojan (moj sadašnji muž) je odmah počeo da obleće oko mene posle tog momka.

Kad smo Bojan i ja počeli da se zabavljamo, mnogo me je gušio i želela sam da pobegnem. Živimo u maloj sredini, to je bilo sramotno, ali ne i retko.

NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Pevačicu Maju Marijanu dobro znate, a ovako izgledaju njene ćerke (FOTO)

Pobegla sam s jednim čovekom iz drugog sela, divan, predivan. Otišli smo u Beograd, gde smo izlazili i zezali se. Međutim, onda se pojavio Bojan i krenuo da kukumače da se vratim, da me voli… da sam sve njegovo. Vratila sam se. Vratila sam se jer me je bilo sramota i shvatila sam da s njim mogu da ostarim, a ako pukne bruka, neće me niko hteti. Tad sam već imala oko 25 godina.

Sad je vreme drugačije, onda je tako bilo. Nisam imala mnogo svesti o tome koliko i šta sve mogu.

Koliko god da smo imali nezaštićene odnose, jednostavno nisam ostajala trudna! Ja sam bila očajna, on se sklanjao od mene. Na kraju smo postali maltene ko prijatelji.

U međuvremenu je počeo rat i u naše selo su došle izbeglice. Među njima i moja najveća prva ljubav se vratila iz Sarajeva.Taman u tom periodu smo se Bojan i ja venčali.

Noć pred svadbu spavala sam sa mojom najvećom ljubavi kako me nikad ne bi zaboravio. Kako bi mi oprostio što ga nisam čekala.

Nekako smo se mi skapirali i nastavili smo da se viđamo iako sam u braku. I eto… negde 1995. godine sam ostala trudna. Rodila sam sina. Nikad nisam rekla nikome čiji je! Mislila sam da niko ne zna.

NEĆETE VEROVATI: Umesto u kovčegu, sin sahranio oca u novom BMW-u! (FOTO)

A onda je moj sin počeo da raste i sve više liči na moju prvu ljubav, tajnu ljubav. To je shvatila i sestra mog muža i počela je da me ignoriše i da me nipodaštava. Odnosno, ponašala se kao da ne postojim.

To me je bolelo, ali sam se maksimalno posvetila detetu. Sad je on sjajan momak. A moj muž je godinama kopnio. Dobio je razne bolesti koje su ga iznutra jele. I nedavno je saznao da je neplodan. Taj dan neću zaboraviti. Sedi ispred kuće i ćuti. I ja kažem šta je bilo… On kaže da mi je sve oprošteno.

Dugo smo plakali… i izmirili se konačno srećni i zadovoljni. A onda je počeo horor! Njegova sestra i familija je krenula da me ignoriše, da ignorišu našeg sina i da se ponašaju ko da nismo rod. Mnogo boli, mnogo…”

(Dnevne.rs /telegraf/Kurir)