BIZARNE OKOLNOSTI: Zalutali metak sa slavlja ranio devojčicu, metak ispalio POLICAJAC KOJI SE ŽENIO (INFO)

direktor

Foto: rts.rs / youtube /Blic

Kako saznajemo, policajac G.K. (29) je hitac ispalio na izlasku iz porodične kuće u Sremskoj Kamenici, kada su se svatovi uputili prema mestu na kom je održana svadbena proslava

Prema rečima žene koja je prisustvovala proslavi rođendana na kojem je ranjena devojčica, a čije ime je poznato redakciji “Blica”, dvadesetak dece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletelo kroz krošnju drveta i pogodilo nesrećnu devojčicu.

EMOTIVNA ISPOVEST UROŠA ČIJI SE BRAT UTOPIO PRE DVE GODINE: Iz straha nisam smeo da priznam šta se dogodilo (FOTO)

– Devojčica je pogođena u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i devojčicu odvezli u Dečiju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući devojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći.

[adsenseyu1]

Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je posle snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci – priseća se žena nemilog događaja kome je prisustvovala. Priča nam da je odmah obavestila policiju o incidentu te da je patrola veoma brzo izašla na teren. U Dečijoj bolnici kažu za ”Blic” da se devojčica oseća dobro, da je pod budnim okom lekara u Odeljenju plastične hirurgije.

SVET SE NEMILOSRDNIM KRITIKAMA OBRUŠIO NA ĐOKOVIĆA: Potez trudne Jelene oduševio je sve! (FOTO)

– Devojčica je došla u pratnji rođaka i prijavljena je posekotina šake. Povreda je sanirana i devojčica je puštena kući. Međutim, posle izvesnog vremena devojčica se vratila sa porodicom i tek tada nam je rečeno da je upucana.

To su morali odmah reći jer je onda potpuno drugačija procedura i potpuno drugačiji pristup i ne znamo zašto su to prikrivali. Slučaj je odmah prijavljen policiji i devojčici je pružena adekvatna pomoć i ona je sada dobro – rečeno nam je u Dečijoj bolnici.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Novak obišao gradilište, a ovako će izgledati njihova vila u Srbiji (FOTO)

Devojčica koja je ranjena zalutalim metkom u Alibegovcu, naselju nadomak Novog Sada, u stabilnom je stanju, a operativno joj je sanirana povreda šake.

Devojčica je smeštena na odeljenju za plastičnu hirurgiju i van životne opasnosti je i u stabilnom stanju.

[adsenseyu4]

MUP: Pucao policajac

U međuvremenu, MUP je saopštio da je policajac G.K. priveden zbog izazivanje opšte opasnosti i izvršenja teškog dela protiv opšte sigurnosti.

G.K. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca, kojem će biti priveden na saslušanje. Uhapšeni policajac zaposlen je kao obezbeđenje u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj kamenici.

– Brzom reakcijom policije identifikovan je učinilac ovog krivičnog dela i osim procedure koja je predviđena za ovo krivično delo, policijski službenik G.K. će biti udaljen iz Ministarstva unutrašnjih poslova do okončanja disciplinskog postupka. Odlučnom reakcijom želimo da poručimo da ćemo brzo i energično kazniti sve one koji smatraju da ih policijska značka može abolirati u činjenju krivičnih dela i bahatom ponašanju prema građanima Srbije – poručio je direktor policije Vladimir Rebić.

(Dnevne.rs /Izvor;Z. Č., Blic)