Bivša supruga Alberta Nađa tvrdi: POKUŠAO JE DA ME SILUJE PRED DETETOM, ŽELEO JE DA ME PREDSTAVI KAO KU*VU (FOTO)

zena

Foto: Facebook/jelenanajd, Tanjug/Filip Krainčanić

Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina

Jelena Nađ, bivša žena fudbalera Alberta Nađa gostovala je u prvoj epizodi nove sezone emisije “Život priča”, kod Tatjane Vojtehovski. Ona je progovorila o nasilju u braku, prebijanjima u trudnoćii iživljavanju pred decom, o neplaćanju alimentacije uprkos pravosnažnoj odluci suda.

Otkrila je sve o tamnom vilajetu institucija i procedura pomoću kojih ona kao majka pokušava da ostvari zakonska prava za troje dece. Pričala je  o tome kako je ostala „vezanih ruku“ jer se pravosnažne presude jednostavno ne sprovode u praksi, o pokušajima izvršenja i zapleni imovine Alberta Nađa i o tome kako je fudbaler pokušao da ospori očinstvo nad jednim detetom da ne bi plaćao tri nego dve alimentacije.

[adsenseyu4]

Jelena je govorila o tome kako ju je suprug tukao dok je bila trudna sa najstarijim detetom, zbog čega njihov najstariji sin i danas ima problem sa očima i čak mu je potrebna operacija. Prisetila se kako je trpela nasilje i kako kasnije, kada je radila u parfimeriji i imala 21.000 dinara platu, nije imala od čega da izdržava decu, jer njen bivši suprug nije plaćao alimentaciju.

Na pitanje voditeljke zašto je trpela nasilje, ona je odgovorila:

– Ne znam ni sama, nadala sam se da će nasilje da prestane i da će Albert da se unormali.

U emisiji je rekla i da je dobijala batine pred decom i da je jednom prilikom Albert pokušao da je čak i siluje pred starijim sinom, koji je tom prilikom pokušao da je zaštiti.

To mi je najveća greška. To sebi ne mogu da oprostim – istakla je Jelena da joj je velika greška što Alberta nikada nije prijavila za nasilje.

Jelena je rekla i da je Albert samo tri puta platio alimentaciju, a da je odbio da da novac za operaciju očiju njihovog sina.

[adsenseyu1]

Takođe je najstariji sin svedočio o ponašanju oca.

Dete je dalo izjavu kako Nađ nije davao novac, kako on i majka nisu imali šta da jedu. Revoltiran patnjom i mukama kroz koje je njegova majka prolazila, rekao je kako će se on lično obračunati sa svakim ko pokuša da joj naudi.

Albert je u jednom trenutku, kako tvrdi njegova bivša supruga, ali i najstariji sin, aludirao na to da je njegova majka kurva, jer je zatražio pravdu na sudu, da se ispita da li je najmlađe dete iz braka sa Jelenom zaista njegovo.

Jelena smatra da je to zbog toga što je želeo da plaća samo dve, umesto tri alimentacije.

Za sve ove tvrdnje, u emisiji je priložena i prikazana sva dokumentacija.

Vojtehovski je na kraju emisije istakla kako je pokušala da kontaktira Alberta Nađa, kako bi i on dao svoj komentar na celu priču, ali on, prema njenim rečima, nije želeo da se pojavi u emisiji niti komentariše bilo šta, kako je rekao, iz poštovanja prema bivšoj ženi i njihovo troje divne dece.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]