“BILO JEDNOM NA DIVLJEM ZAPADU”: Upravnik zgrade u pismu stanarima rešio da DISKUTABILNIM METODAMA istera “ilegalce” iz zgrade (FOTO)

pismo

Foto monzaža: Dnevne.rs/Pixabay/printscreen/tviter

Na društvenim mrežama kruži “obaveštenje” jednog upravnika zgrade u Srbiji koji je, po svemu sudeći, odlučio da stane na put, kako kaže, “ilegalnim stanarima” i to u najmanju ruku diskutabilnim metodama.

U obaveštenju koje je verovatno slikao neko od stanara pomenute zgrade, upravnik ih je upozorio da će “strogo kontrolisati broj članova” i da su “dužni” da mu otvore vrata kada kuca i zvoni.

[adsenseyu5]

Ostatak obaveštenja podelio je u tri tačke kako bi stanare upoznao i sa eventualnim posledicama ukoliko se ne povinuju njegovim zahtevima.

Prenosimo vam:

“1. Nema šta da komentarišete ako u vašem stanu nađem nekoga ko nije prijavljen. Sledi prijava komunalnoj policiji i kazna propisana kućnim redom.

stanari

Foto: PrintscreenItviter

2. Posete su dozvoljene tokom dana, ali noću nema zadržavanja i spavanja ILEGALNO.

3. PAZITE – za sve postoje kazne.

Hvala.”

VELIKI PRAZNIK I CRVENO SLOVO: Sutra je VELIKA GOSPOJINA, ovo nipošto ne smete da radite!

Nije poznato kakva je to kazna propisana kućnim redom, niti kakva je nadležnost komunalne policije u ovakvim slučajevima, ali jedno se da naslutiti – upravnik zgrade očigledno veruje da je šerif.

Prema komentarima, obaveštenje je okačeno u jednoj od novosadskih zgrada, ali to nije potvrđeno.

UŽAS KOD BEOGRADA: Iskasapio dečaka (5) i njegovog ujaka. Mališan pronađen BEZ GLAVE, RUKE I ŠAKE!

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]