“BILI BI ZADOVOLJNI DA JAVNO STRELJAJU MOG SINA NA TERAZIJAMA” Ispovest Željka Mitrovića o dodeljenoj presudi

pink

Foto: Promo

Aleksandar je osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića, svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran da će presuda biti oslobaćajuća. Međutim…

Ovo je poruka Željka Mitrovića, vlasnika TV Pink, nakon što je njegov sin prvostepeno osuđen na godinu dana kućnog zatvora uz elektronski nadzor (nanogicu) zbog saobraćajne nesreće u kojoj je nastradala Andrea Bojanić (17) u julu 2013. godine.

Istom presudom izrečena mu je i mera bezbednosti zabrane upravljanja motornim vozilom od godinu dana. Udes se dogodio u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Potparolka Prvog osnovnog suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je da je Mitrović osuđen zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivičnog dela nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Željko Mitrović je ocenio da je presuda nelogična, jer su sva veštačenja pokazala da nema krivice njegovog sina.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PREŠEVA: BMW se zakucao u kuću, MAJKA POGINULA, TEŠKO POVREĐENO DETE (2) I TINEJDŽER (13)!

– Tražili su tri veštačenja i superveštačenje. Svako je pokazao da nema krivice, da je bilo zeleno za automobile, da je vreme za reakciju bilo 0,8 sekundi, što nije vreme u kojem je moguće da je bilo ko reaguje – rekao je Mitrović i dodao kako smatra da je njegov sin osuđen samo zato što je sin Željka Mitrovića i da svako ko je bio upućen u slučaj bio je siguran u oslobađajuću presudu.

On je naglasio da je za sve one što mrze svejedno da li je kazna ovakva ili oslobađajuća.

– Za njih je sve, osim vešanja i streljanja, malo. Oni bi bili zadovoljni samo da je kazna javno streljanje mog sina na Terazijama – ističe vlasnik TV Pink.

LETOVANJE NA JADRANU JOJ SE PRETVORILO U NOĆNU MORU: Probudila se sa OSIPOM NA TELU! Znala je da NISU KOMARCI ali nije bila spremna za istinu

Naglašava i da će se žaliti.

– Ovde je doneta osuđujuća presuda samo zbog imena i prezimena. Ponavljam, ne postoji građanin srbije koji bi bio osuđen na osnovu izvedenih dokaza, osim mog sina – zaključuje Mitrović.

           

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas, Srpski telegraf.rs)