Bilal Bosnić: Cela planeta će jednoga dana biti islamska država, pa i Vatikan!

Vatikan će biti muslimanski
Za islamističku militantnu grupu “Islamska država Iraka i Levanta” (ISIL) bori se 50 Italijana u čijem je regrutovanju sudelovao vehabijski vođa iz BiH Bilal Bosnić, koji je za italijanske medije potvrdio da je i Vatikan meta islamista.

„Mi muslimani verujemo da će jednog dana čitav svijet biti islamska država. Naš cilj je da čak i Vatikan postane muslimansko mesto. Ja možda to neću dočekati, ali doći će takvo vreme“, rekao je Bosnić.

Federiko Lombardi iz papinskog ureda odnosa s javnošću poručuje da “Vatikan za to nije preterano briga” jer pretnja nije ozbiljna.

Međutim, italijanski ministar unutrašnjih poslova Filipo Bubiko poručuje da su Vatikan i Italija ipak u stvarnoj opasnosti. Zato su izdali upozorenje od terorističkih napada.

U posebnoj su opasnosti ambasade, crkve, železničke stanice, luke i aerodromi. Italijani su pre nekoliko dana uhapsili petoricu muškaraca za koje sumnjaju da imaju veze sa ekstremistima iz ISIL-a.

Većina muslimanskih ekstremista sa severa je Italije gde ih regrutuje Bilal Bosnić, navode talijanski mediji.

On je poručio da će jednom ceo svet biti jedna velika muslimanska zemlja, a to uključuje čak i Vatikan.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

7 Comments on "Bilal Bosnić: Cela planeta će jednoga dana biti islamska država, pa i Vatikan!"

 1. I mi pravoslvci verujemo da će jednog dana čitav svijet biti pravoslavna država.I naš cilj je da čak i Vatikan postane pravoslavno mesto. Ja možda to neću dočekati, ali doći će takvo vreme.

  • Nece pajdo

  • Vjerovao sam i ja u deda mraza i na kraju prestao … Neki snovi, ciljevi pogotovo nerealni,nikad ne ispune ni vama ni vasim buducim generacijama…
   Vatikan moze samo pojacati moc u svijetu i ostatak krscana moze da se okupi oko njega.ne to da postanu katolici vec da iz jednog centra kao Vatikan pruze zajednicku odbranu protiv onih koji hoce krscanstvo/hriscanstvo iz korijeniti…

 2. Pejic Borivoje | 2. September 2014. at 21:38 |

  hoce hoce BILAL ali kad ti
  postanes PATRIJARH u
  crkvi Svete Bogorodice

 3. srbin ali nije tu | 6. September 2014. at 23:19 |

  samo tvoja mama kriscanka,ajde bre muslkijo ne trubi tu

 4. I svi ce mo se vratiti u kamena doba i jahati kamile i Boze baci kamen i budi precizan….

 5. Zasto da ne, pa ranije smo i i pevali pesmice tipa “amerika i engleska- bice zemlja proleterska”. Zasto da se i on covek (pod znakom pitanja) nbe raduje.

Comments are closed.