BILA JE PET GODINA SA SAŠOM, ŽIVELA SA NJIM, A SADA JE RASKINULA VERIDBU: Slađana Tomašević više ne nosi prsten, a ovako je reagovala njena porodica! (FOTO)

voditeljka

Foto: instagram

Voditeljka Slađana Tomašević raskinula je veridbu sa partnerom sa kojim je bila pet godina u vezi, a ovaj period je sada iza nje.

“Slađa i Saša godinama su živeli zajedno i sve je zaista dobro funkcionisalo. Čak su u maju bili u Italiji na odmoru. Ipak, vrlo brzo nakon povratka sa odmora usledio je raskid.

Jednostavno, više nije išlo i bez grubih reči su odlučili da se rastanu i svako krene svojim putem. Raskinuli su veridbu i ono što je sigurno je da se neće pomiriti. Slađa je tog stava da ne treba nastavljati nešto što više nije ono što je bilo u doba najveće ljubavi, a da lepe stvari treba da traju dokle traju.

Ovo je zaista bio šok za sve njihove prijatelje i porodicu jer niko nije očekivao da će raskinuti vezu, pogotovu što su godinama živeli zajedno i sve je delovalo kao da je njihov odnos u najboljem redu. Ipak, prijatelji i porodica su prihvatili njenu odluku i podržali je”, kaže izvor upućen u situaciju.

Ipak, poslednjih meseci nije sve bilo kao nekada i raskid je bio neminovan. Kako je sama rekla jednom prilikom, u njenom životu nema skandala i živi sasvim običan život, tako je i ovo uspešno uspela da zadrži samo u krugu porodice i najbližih prijatelja.

“Nakon raskida, Slađana je sve zajedničke fotografije obrisala sa Instagrama, a nekolicina je primetila i da na ruci više ne nosi prsten. Iako su je mnogi pitali o čemu je reč, jednostavno ne želi da govori o tome. Mnogi joj daju komplimente da odlično izgleda, a ona ne skida osmeh sa lica i svima ljubazno zahvali”, kaže dalje izvor i nastavlja:

“Od momenta kada je svako krenuo svojim putem, Slađana je počela sa planovima za naredni period. I dalje se druži sa svim prijateljima, porodica joj je na prvom mestu, kao što je oduvek i isticala. Nastavila je da radi punom parom. Radi maksimalno na sebi, izgleda bolje nego ikad, a za to su zaslužni i treninzi i ishrana koju je korigovala.”

Inače, Slađana Tomašević je isplanirala i odmor koji je dugo čekala, a o destinaciji je obavestila samo najbliže prijatelje i saradnike. Ipak, nije želela mnogo da govori o privatnom životu.

“Na godišnjem odmoru sam i zaista nemam baš nikakav komentar na tu temu. Hvala vam”, rekla je Slađana Tomašević.

Na pitanje gde joj je verenički prsten koji je nosila, a ona je kratko rekla:

“Prsten je tamo gde treba da bude.”

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs/Blic TV magazin)