BILA JE DETE RADIO-TELEVIZIJE SRBIJE: Prelazi na Pink, a istina o transferu će vas iznenaditi

voditeljka

Foto: printscreen/youtube

Posle trinaest godina provedenih na Radio-televiziji Srbije voditeljka Dušica Spasić je odlučila da promeni medijsku kuću. Ona će postati deo ružičastog jata, a nedeljama traju pregovori o ovom transferu.

“Kako bi mnogi rekli, Dušica je takoreći dete RTS-a. Nakon što je prošla veliki broj izbornih krugova na audiciji, tri godine je provela kao novinar da bi potom započela svoju karijeru ispred kamera. Publika je navikla da se budu uz nju u Jutarnjem programu, ali je ona odlučila da krene dalje. Od čelnih ljudi “Pinka” dobila je ponudu pre nekoliko nedelja, nakon čega je donela odluku da promeni medijsku kuću u kojoj je provela veći deo svoje karijere”, rekao je izvor.

Ponuđeno joj je da vodi informativne emisije, kao što su “Nacionalni dnevnik” i “Vesti”, te da može i kao autor da utiče na proizvodnju vesti, što je njoj predstavljalo izazov. Sa druge strane, na sastanku se pričalo i o tome da u početku vodi “Jutarnji program” dok se povređena Dea Đurđević ne vrati. Dušica nije istog trenutka odgovorila na ponudu, želela je malo da razmili jer joj ipak nije lako da ostavi televiziju na kojoj je stasala, ali je na kraju prelomila. Odlučila je da prihvati ponudu „Pinka“, a potom je na RTS-u tražila da razgovara sa urednicima da bi im saopštila svoju odluku. Svi su bili iznenađeni, ali su je podržali”, dodao je izvor.

Voditeljka je šturo odgovorila na pitanje o transferu.
Nemam ništa da izjavim tim povodom, kada budem imala nešto konkretno, reći ću vam – bilo je sve što je Spasićeva želela da kaže.

voditeljka

Foto: Printscreen/instagram

“Još uvek nije dogovoreno kada će tačno Dušica pozdraviti gledaoce ružičaste frekvencije, ali su je kolege na novom radnom mestu dočekale srdačno. Mnogi njeni prijatelji su, kada im je saopštila da je dobila ponudu, bili uvereni da je neće prihvatiti. Međutim, Dušica je, iako je bila zadovoljna na RTS-u, poželela da radi nešto novo i da promeni malo radnu sredinu. Dopala joj se ideja da krene dalje i oproba se u infomativi. Ne verujem da je novčana ponuda bila presudna u donošenju njene odluke jer je zapravo više želela da proba nešto novo”, smatra izvor upućen u ovaj transfer.

(Dnevne.rs/Izvor. Blic.rs)