BESKUĆNIK ZATRAŽIO STO U RESTORANU: Konobar ga oterao, ali onda je stigao ŠOK, a kelner je mogao samo da plače (VIDEO)

restoran

Foto: Coby Persin / youtube

Na snimku koji je ovaj 23-godišnjak objavio na Jutjubu on se najpre obukao tako da izgleda kao beskućnik i sa sobom je nosio crnu kesu za đubre, piše “Dejli mejl”.

Tako je prišao jednom restoranu i upitao domaćina da li može da dobije sto.

– Zdravo, kako ste? Mogu li da dobijem sto za sebe i svog prijatelja Ronalda i da vidim jelovnik možda? – upitao je on ljubazno.

Međutim, čovek mu je odgovorio da ne veruje da je to moguće.- Izvinjavam se, ali ne možemo da vas smestimo. Ovo mesto je malo skupo za vas – rekao je domaćin restorana i blokirao ulaz.

Kobi je pokušao još jednom, upitavši ga da li može da pogleda jelovnik.- Ne. Ne možemo da vas uslužimo. Žao mi je zbog toga – glasio je odgovor.

Kobi nije hteo da odustane i rekao je da ima dosta novca, ali je domaćin i dalje odbijao.

– Možete li da odete, molim vas? Idite da jedete u Mekdonaldsu ili negde, ali ne ovde – rekao je domaćin.

Zatim je Kobi počeo da zove svog prijatelja Ronalda, ali ga je domaćin zamolio da telefonira negde izvan dvorišta restorana.

– Molim vas da odete. Stanite temo negde – rekao je on. U tome trenutku, ispred restorana stiže čovek u “Rols Rojsu”. U pitanju je Ronaldo, Kobijev prijatelj.

Ronaldo iz gepeka vadi tašnu i daje je Kobiju koji je otvara i pokazuje da u njoj ima milion dolara.

– Rekao sam ti da imam novac. Ono što je suludo jeste način na koji sudiš o ljudima samo na osnovu izgleda. Možda kupim ovo mesto samo da bih te otpustio – rekao je Kobi.

Njih dvojica zatim odlaze do nekog drugog restorana, ostavivši domaćina postiđenog i nemog od iznenađenja.

Kobi je i ranije izvodio šale i društvene eksperimente, a u nekoliko prilika je i razotkrio pedofile koji vrebaju preko interneta.

(Dnevne.rs/Izvor: I.Z.K.,Blic.rs)