BES ISKALILA NA MILICAJKI: Evo šta se desilo minut pre nokauta na pijaci

pijaca

Foto: Printscreen

Napadu na komunalnu milicajku na Vidikovačkoj pijaci juče je prethodila svađa dve prodavačice, rekao je čitalac Kurira koji je očevidac nemilog događaja.

Kako čitalac navodi, prodavačice su se posvađale, pa je jedna od njih koja se vidi na snimku pozvala komunalnu miliciju.

“Kada je pripadnica Komunalne milicije došla, žene su nastavile da se svađaju. Onda je jedna od njih, revoltirana, udarila milicajku. Bilo je neprijatno, jer je žena bila samo tampon zona, a dobila je udarac”, kaže čitalac.

Podsetimo, snimak napada na Vidikovačkoj pijaci juče je sve iznenadio, a oglasio se i suprug napadnute milicajke.

Njen suprug M. N. sa sinom došao je na mesto incidenta.

Albanski zvaničnik mu izvređao sina, Srđan Đoković javno uzvratio: “Ušli ste nam u zemlju! Ali da znate…” (VIDEO)

– Ovo je strašno šta se dogodilo mojoj ženi! Ona se trenutno nalazi na maksilofacijalnom odeljenju. Jako je uznemirena, stalno plače i pod stresom je, jer ne može da veruje šta joj se dogodilo. Ovo je bruka i sramota – rekao je suprug za Kurir i dodao:

– Otišla je zaradi parče hleba, a onda se dešava da je neko prebije na radnom mestu! Doživela je traumu za ceo život. Postupila je u skladu s poslom koji obavlja, a pretrpela je nasilje i nikada nije prekoračila ovlašćenja. Ovo je upozorenje da se ovako nešto nikada ne ponovi i apelujem na sve da se stane na put tome! Žene treba da se zaštite od nasilja.

     

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)