BEOGRAĐANINU (33) LJUBAV POMUTILA RAZUM: Saznao da ga devojka vara sa starijim muškarcem, pa skovao plan zbog kojeg je završio u policiji

monstrum

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ognjen P. (33) i njegovi prijatelji Uroš P. (33) i Miloš I. (22) uhapšeni su prošle nedelje zbog otmice Kotoranina J. M. (57) ispred hotela “Hiljadu ruža”.

Zločin izazvan ljubomorom mladića dogodio se 22. februara, a policija je trojku privela sutradan.

Prema nezvaničnim informacijama, strast je, po svemu sudeći, pomutila razum Ognjenu P., koji je sa devojkom I. Đ. (28) izvesno vreme bio u ljubavnoj vezi. Kada je saznao da ga je devojka varala sa vremešnim gospodinom J. M. (57), mladiću je pao mrak na oči.

On je ubrzo organizovao dvojicu svojih prijatelja i saopštio im svoje osvetničke namere. Devojku je, pod pretnjom batinama, naterao da se javi Kotoraninu J. M. i zakaže sa njim sastanak na njihovom starom mestu – u hotelu „Hiljadu ruža“ pod Avalom.

Nesrećni muškarac nije sumnjao šta mu se sprema kada se svojim automobilom zaustavio ispred hotela, među Beograđanima i posetiocima prestonice inače dobro poznatog kao utočište onih koji kriju svoje ljubavne veze.

TUGA DO NEBA: Evo ko je anđeo koji je stradao na sankanju, to je bila njegova poslednja igra, poslednji osmeh i poslednji kikot (FOTO)

J. M. je prišao devojci i pozdravio se sa njom, nakon čega se pred njim stvorio Ognjen P. sa prijateljima. Oni su najpre pretukli J. M., a zatim ga spakovali u gepek Ognjenovog automobila.

Iz podnožja Avale odvezli su se na sledeću lokaciju – u naselje Braća Jerković. Tamo su mladići nastavili da tuku i maltretiraju starijeg čoveka.

U za sada nepoznatom spletu okolnosti, J. M. je uspeo da se otrgne od otmičara, nakon čega se unezvereno sjurio niz ulicu dozivajući pomoć.

Napokon, u naselju je sreo nepoznatog čoveka koji je pozvao policiju i prijavio krivično delo.

JOVANA JOKSIMOVIĆ JE PRAVA LEPOTICA: A pogledajte kako je voditeljka izgledala na početku karijere (FOTO)

Trojica otmičara sutradan su identifikovana i privedena nakon čega im je određeno zadržavanje uz krivičnu prijavu za otmicu.

SLOMLJENE SANKE I POGREBNO VOZILO: Bolne fotografije sa lica mesta Nišu (FOTO)

Ognjen P., Uroš P. i Miloš I. saslušani su i u Drugom osnovnom tužilaštvu, koje je otvorilo istragu i predložilo jednomesečni pritvor.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Blic)