”Balkanski špijun”: EVO ŠTA JE IVICA DAČIĆ ODBRUSIO HRVATSKOM PREMIJERU

politicari
– Odgovorio bih mu citatom iz filma ”Balkanski špijun” – ”orao pao”. Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli (Milanović) lekcije – poručio je Dačić

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da hrvatski premijer Zoran Milanović, koji je Srbiju nazvao “muhom”, šalje nekorektne poruke i vređa Srbiju, te da bi mu on na sve to mogao poručiti da je “orao pao”.

Milanović je, naime, na konferenciji za novinare, povodomizbegličke krize koja u Hrvatskoj traje tek drugi dan, nazvao “muhom” Srbiju, koja se sa tim problemom suočava mesecima i kroz koju je prošlo gotovo 170.000 izbeglica.

Upitan da prokomentariše upozorenja iz Srbije zbog zatvaranja granica, Milanović je rekao: ”Orao ne lovi muhe. Mi smo orao”.

– Odgovorio bih mu citatom iz filma ”Balkanski špijun” – ”orao pao”. Bolje da Hrvatska vodi računa da im se to ne desi, a ne da deli (Milanović) lekcije – poručio je Dačić na zajedničkoj konferenciji sa mađarskim kolegom Peterom Sijertom.

[adsenseyu1]              [adsenseyu1]

(Tanjug)