BAHATO “Sve će da reši 2 soma dinara”: Devojke u gepeku vozile harmonikaše, pa igrale kolo nasred ulice (VIDEO)

dzip1

Printskrin: Youtube

Pored toga što je devojka za volanom dovela sebe i druge u opasnost, bila je i prilično bahata

Na Jutjubu je osvanuo snimak na kojem se vidi kako četiri devojke u luksuznom džipu švajcarskih registracija voze harmonikaše u gepeku, koji im sve vreme sviraju.

Ispovest žene koja je nokautirala milicajku: Hranim 9 usta, ona me prva udarila pred bolesnim sinom (FOTO)

Iako ne piše gde je snimak nastao, čini se da je snimljen negde na Novom Beogradu.Pored džipa, koji ide polako, sve vreme se kreće drugi automobil, iz kojeg devojke snima muškarac.

Dok harmonikaši sviraju, devojke pevaju i igraju u kolima, da bi u jednom trenutku plavuša za volanom zaustavila džip nasred puta i rekla kako će da “izađe na ulicu da ‘opali’ jedno kolce”.

Kada joj muškarac iza kamere, očigledno svestan opasnosti zaustavljanja i izlaska nasred ulice, kaže: “Nemoj ovde”, plavuša opsuje i pokazuje da je i bahata pomalo.

– Šta me boli đ**a bre. Ništa to nije što dva soma dinara neće da reši – odgovara ona, a onda počinje da igra nasred ulice, dok ostale devojke ostaju u kolima.

Nakon toga devojka otvara gepek, a unutra vidimo dva mladića koji pevaju i sviraju na harmonici.

Kako na ulici nije bilo saobraćaja, pretpostavlja se da je video snimljen u ranim jutarnjim satima, verovatno posle nekog izlaska i provoda.

“Zašto svako misli da može da radi šta hoće”

Ovaj video snimak naišao je na žestoku osudu javnosti.

Mnogi su komentarisali kako učesnici nisu razmišljali o svojim postupcima, te su upitali zašto u Srbiji “svako misli da može da radi šta hoće”.

“Neka to pokuša u Švajcarskoj, svi se ovde iživljavaju. Kad pređu granicu, onda su kao bubice”, samo je jedan od brojnih osuđujućih komentara na ovaj video snimak.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)