‘Anđela, samo se javi tati da si dobro’: Od dece ni traga ni glasa (MAPA POTRAGE)

nestali
Policija je peti dan zaredom tragala za Momčilom Petkovićem (17) i Anđelom Stojnev (13), ali od dece ni traga ni glasa.

O nestanku mladića i devojčice obaveštene su sve policijske stanice u Srbiji, ali je, kako nezvanično saznajemo, fokus policijske potrage stavljen na područje Zaječara, Negotina i Kladova.
– Anđela, javi se na mobilni, pozovi me samo da se čujemo, da znamo da ste dobro. Vrati se kući, nikakvih posledica neće biti, nismo ljuti, sve će biti u najboljem redu, samo se javi – kazao je Anđelin otac.

[adsenseyu5]

On kaže da deca nisu pobegla jer im je neko zabranjivao da budu u vezi.

– Oni su se videli nekoliko puta, to su bile više simpatije, a ne neka ozbiljna ljubavna veza. Nije vršen pritisak da se ne viđaju već im je samo sugerisano da počinje školska godina i da je bolje da se fokusiraju na školu i učenje. Nije bilo nikakvog posebnog pritiska, niti je neko tome pridavao neku veću pažnju – dodaje Anđelin otac.

(+) Kliknite za uvećanje

Kako je naš list pisao, deca su u petak ujutro u 7.30 sati pošla navodno u školu, svako od svoje kuće, ali tamo nisu stigli.

Poslednji put su Momčilo i Anđela viđeni u Knjaževcu, mokri i izgladneli, a mobilni telefoni su im isključeni

Poslednji put su viđeni sutradan u Knjaževcu, dokle su došli auto-stopom, ali im se od tada gubi svaki trag. Čovek koji ih je prevezao tek sutradan je video njihove slike u medijima pa je obavestio policiju. Ispričao je da su bili mokri i gladni pa ih je doveo svojoj kući, nahranio i ugostio dok su se osušili.
Budući da su rekli da idu kod druga u Zaječar, policija posebnu pažnju posvećuje potrazi na istoku Srbije, ali se nijedna druga mogućnost ne isključuje.

[adsenseyu1]

(Blic)