Albanski zvaničnik mu izvređao sina, Srđan Đoković javno uzvratio: “Ušli ste nam u zemlju! Ali da znate…” (VIDEO)

tenis

Foto-montaža: Tanjug/AP, Telegraf

Drugi reket sveta Novak Đoković je, sa ostatkom reprezentacije Srbije, izazvao ogromnu pažnju ne samo osvajanjem ATP kupa, već i ponašanjem po završetku finala sa Španijom.

Naime, nakon što je posle poraza Lajovića od Aguta Nole pobedio velikog rivala, Rafaela Nadala, a onda se vratio na teren da sa Viktorom Troickim ostvari ključni trijumf u dublu, naši teniseri su najpre zapevali na terenu “pesmicu od četiri reči”, da bi u svlačionici najpre grmeo “Marš na Drinu”, a onda i Vidovdan, sa sve refrenom “… ko da mi otme iz moje duše Kosovo?”

Prištinski ambasador izvređao Đokovića: Novak je PRIMITIVAC, ZAOSTAO, ŠOVINISTA

. Zbog toga ga je prištinski ambasador izvređao, uz izliv mrženje i reči da se radi o primitivcu i nacionalisti.

Novak Đoković je, zbog obaveza koje slede, ostao u Australiji, a u Beogradu je njegov i uspeh njegovih drugova iz reprezentacije, pratio otac našeg najboljeg tenisera svih vremena, Srđan.

I, upravo je na temu pomenutog pevanja, a i reakcije pomenutog diplomate, govorio gostujući u Jutarnjem programu TV Prva.

“Odakle god da ste… Novak je nacionalista, naravno, kao što sam i ja i većina ljudi u ovoj zemlji. To nije ništa ružno!

Mi volimo svoj narod i svoju zemlju, ali ne mrzimo tuđe narode i tuđu zemlju.Vi ste ušli u našu zemlju i, da znate, to je naša sveta zemlja, kao što je za Jevreje Jerusalim.

Prema tome, mi ćemo uvek biti uz naše Kosovo i naš narod dole.To nemojte da…Da mislite da će se nešto promeniti za deset, dvadeset, sto ili hiljadu godina.

Uvek će Kosovo biti srce Srbije. Kao što je sada, tako će biti i navek”, istakao je Srđan Đoković.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs/S.M)

Be the first to comment on "Albanski zvaničnik mu izvređao sina, Srđan Đoković javno uzvratio: “Ušli ste nam u zemlju! Ali da znate…” (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*