ALBANKA JE ZVERSKI MUČILA SLOBODANA (12) PA MU PUCALA U GLAVU: I postoji šansa da je oslobode!

ubistvo

Foto: Printscreen/Telegraf/Lična arhiva

Albanka Elfeta Veseli, žena monstrum, protiv koje je podignuta optužnica za svirepo ubistvo dečaka Slobodana Stojanovića (12), u selu Kamenica kod Zvornika, 1992. godine,  po svemu sudeći proći će bez kazne za svirepi zločin

Kao i u slučaju Nasera Orića, i ovde naprasno nestaju svedoci koji su videli kao ova zver nesrećnom dečaku seče uši, nožem para trbuh i na kraju puca u glavu.

Sa svojih dugogodišnjih adresa, u samo mesec dana, nestala je polovina od oko 30 najavljenih svedoka tužilaštva.

[adsenseyu5]

Desetak očevidaca je isključilo telefone i promenilo broj, a nekoliko njih što su se pojavili na suđenju naprasno su zaboravili sve ključne detalje zločina.

Sud u BiH nastavlja sa svojom praksom da nagrađuje najsvirepije ratne zločince i očigledno je da se radi o namontiranom procesu.

Advokat Toma Fila ocenjuje da sud u Sarajevu nagrađuje ubistva Srba.

NASTAVAK JEZIVE ISPOVESTI JELENE DOKIĆ: Otac me terao satima da stojim bez odeće nasred sobe, ali najviše me je bolelo ono šta je MAMA radila (VIDEO)

– Kad god imate zločinca koji se ne brani iz pritvora, dešava se ovo. Nestaju svedoci, lažu i menjaju iskaze. I u slučaju protiv Haradinaja očevici su naprasno umirali. Ubiti srpsko dete očigledno ništa ne znači, za to nema kazne. Sudeći po ovome što se dešava, to je jedna lepa stvar – rekao je Toma Fila.

U ranu zoru 4. juna porodica Stojanović beži kod kumova u zaselak Dženarike. Mali Slobodan shvata da je zaboravio svog psa Lesija. Dok su svi spavali iskrao se i vratio po Lesija.

MISTERIJA KUMA ZORANA MARJANOVIĆA: Pričao stalno o pevačici, a kad su je pronašli mrtvu, počeo je čudno da se ponaša!

Preplašenog Slobodana hvata Albanka, skida ga, muči i zverski ubija.  Telo mrtvog dečaka završilo je u jami sa još pet Srba. Njegov leš je pronađen 16. juna 1993. godine.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Informer) 

[adsenseyu2]

1 Comment on "ALBANKA JE ZVERSKI MUČILA SLOBODANA (12) PA MU PUCALA U GLAVU: I postoji šansa da je oslobode!"

  1. Albanci su vampiri koji ne zaslužuju da žive.

Comments are closed.