ALBANAC DAO OPŠIRAN INTERVJU: S njim ne bih otišao ni na kafu, otac je na tribinama čuo kako su mi navijači Zvezde psovali majku! (FOTO)

fudbal

Foto: REUTERS / Carl Recine

Šaćirijeva ispovest za švajcarske medije

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri dao je nedavno intervju za tamošnji ”Blik” u kom je govorio o meču sa Belgijom, utakmicama u dresu Liverpula, ”ratu” sa Gerijem Nevilom, ali i o detalju sa meča protiv Crvene zvezde.

Duel sa Belgijom je odigran u nedelju veče, Švajcarci su dobili sa 5:2, tako da se o ovoj temi nećemo baviti. Ali hoćemo ostalim detaljima iz Šaćirijevog razgovora.

Razgovora koji su preneli određeni engleski mediji, a njih je najviše interesovalo šta Albanac ima da kaže na ”napad” Gerija Nevila. Podsetimo, legendarni fudbaler Junajteda je negativnom kontekstu komentarisao Šaćirijevu igru.

– Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio – rekao je Šaćiri:

– Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku.

Novinara je interesovali i to kako Šaćiri gleda na Klopovu odluku da ga ne vodi u Beograd.

fudbal

Šaćiri u duelu sa Gobeljićem Foto: Tanjug/AP

– S jedne strane razumem, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu – rekao je Šaćiri koji se osvrnuo i na uvrede navijača Zvezde tokom meča na Enfildu:

OVO MORATE PROČITATI: EMOTIVNO PISMO AMERIČKOG NOVINARA SRPSKOM TENISERU – sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim!

– Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ”upoznat” sa psovkama.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)